Auto's

Hoe je de show kunt stelen met je geïmporteerde auto

Ben je op zoek naar een nieuwe auto waarmee je echt de show kunt stelen? Dan zou je eens naar het aanbod in Duitsland moeten kijken. Veel auto’s die in Duitsland aangeboden worden, beschikken over relatief veel opties. Dat is compleet anders in eigen land; hier zijn veel auto’s relatief kaal qua opties.

Hoe dit komt? Dit heeft met twee redenen te maken:

  • Duitsers zijn gek op het aankleden van een auto. Bij het samenstellen van een nieuwe auto vinkt de gemiddelde Duitser behoorlijk veel opties aan.
  • De basisuitvoeringen zijn in Duitsland anders. Veel auto’s hebben in Duitsland een ander standaard uitrustingsniveau. De auto is hierdoor van zichzelf al rijker aangekleed.

Een auto importeren uit Duitsland is alleen vanwege deze redenen interessant. Maar, er zijn meerdere redenen om een auto uit Duitsland te importeren. Met een geïmporteerde auto kun je op meerdere manieren de show stelen.

Nieuw kenteken

Importeer je een auto uit het buitenland? Dan krijgt de auto in ons land een compleet nieuw kenteken. Voor de niet-kenners van kentekenplaten kan het hierdoor lijken alsof je een gloednieuwe auto hebt. Grote kans dat je buren toch even komen vragen hoe je aan zo’n mooie nieuwe auto komt!

Bij het importeren van een auto moet je kentekenplaten bij het RDW bestellen. Kies hierbij bij voorkeur voor luxe kentekenplaten. Deze platen hebben opgelegde letters, waardoor de platen er een stuk fraaier (en luxer) uitzien.

Ga voor een unieke auto

Ga voor een unieke auto

Ben je bereid om het nodige geld aan je nieuwe auto uit te geven? Dan kun je eens kijken naar een unieke auto. Met name in Duitsland vind je veel auto’s die om uiteenlopende redenen uniek zijn. Zo bestaan er veel auto’s die in speciale uitvoeringen in Duitsland uitgebracht zijn. Deze uitvoeringen hebben bijvoorbeeld een uniek kleurenschema. Of deze opties zijn van origine al heel rijkelijk uitgerust met opties.

Tip: ben je op zoek naar een sportauto of andere snelle auto? Dan zit je in Duitsland al helemaal goed. In Duitsland is men namelijk gek op snelle auto’s. Bovendien is het aanbod in Duitsland een stuk groter dan in ons eigen kikkerlandje. Zeker met een sportauto die je uit Duitsland importeert, steel je overal de show.

Was de auto goed

Laat je je auto door een specialist uit het buitenland importeren? Doe dan eens navraag of zij de auto direct voor je kunnen wassen. Zodra je met een nieuwe geïmporteerde auto je straat in komt rijden, steel je de show. Is deze auto ook nog eens heel netjes gewassen? Dan steel je al helemaal de show!

Gerelateerde artikelen

Back to top button