Auto's

Wat heb je in jouw auto echt nodig?

De auto is al lang niet meer alleen een vervoermiddel dat ons van A naar B brengt. In de auto willen we ons vooral ook comfortabel voelen, willen we gemak en luxe ervaren. Gelukkig kan dat tegenwoordig, want het aantal gadgets voor in de auto is al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen. In dat kader is autoparfum een snelle klimmer in de top 10 van vetste gadgets voor de auto. 

Van dashboardcamera tot smartphonehouder

Smartphonehouder

Wat zijn er tegenwoordig een gadgets verkrijgbaar voor de auto. Populair zijn onder meer de dashboardcamera en de smartphonehouder. De dashboardcamera legt niet alleen de ritten vast, het kan ook nuttig zijn mocht je betrokken raken bij een aanrijding en er onduidelijkheid bestaat over de schuldvraag en de verzekering. Ook de bluetooth carkit en de USB-oplader ontbreken tegenwoordig in vrijwel geen enkele auto. En wat dacht je van een GPS-tracker? 

Omstreden: de radarverklikker

Een van de meest omstreden gadgets is de radarverklikker. Ondanks het feit dat de radarverklikker sinds 2004 verboden is, wordt ie nog steeds verkocht. Met een radarverklikker voorkom je torenhoge verkeersboetes. Het is echter wel zo dat als je staande gehouden wordt en de apparatuur wordt ontdekt, je een boete van 430 euro opgelegd krijgt. Bovendien wordt de apparatuur in beslag genomen. Wat zeker niet verboden is, is een bandenspanningcontrole systeem. Gebruik je dit systeem, dan wordt zowel de temperatuur als de spanning van de banden gemeten. Dit doe je door op elke band een sensor aan te brengen en de display in de aansteker van de auto te bevestigen. Is er iets met de banden aan de hand, dan zie je dat dus meteen.

Geurhanger hangt hinderlijk in de weg

Als je in de auto zit, dan ruik je liever geen asfalt en olie. Aanvankelijk was er alleen de geurhanger die voor een aantrekkelijke geur in de auto moet zorgen. Wat echter lastig is aan de geurhanger is de positie. De hanger hangt toch vaak hinderlijk in de weg. Om die reden en om het nog lekkerder te laten ruiken in de auto is er nu autoparfum, speciaal die van The Car Parfum. Je sprayt het parfum gelijk gewone parfum in de ruimte. Voor het optimale resultaat spray je vier keer onder de stoel of op de automatten. 

Lekkerste en meest populaire geuren

The Car Parfum biedt de lekkerste en meest populaire geuren. Aanraders zijn onder meer de Exclusieve lijnen Paul, Fierce en Million. Er is eveneens een sleutelhanger met parfum beschikbaar, waardoor het voor jou en voor je passagiers een stuk aangenamer word in de auto.

Gerelateerde artikelen

Back to top button