Auto's

Met auto detailing is je wagen weer als nieuw

Rondingen

Ben jij ook zo zo’n man die graag met z’n auto bezig is? Op de een of andere manier hebben auto’s op veel mannen, en ook vrouwen trouwens, een enorme aantrekkingskracht. Is het niet het design en de wulpse rondingen van de vierwieler, dan is het wel het motorvermogen en het geluid dat de wagen produceert. Je bent er zuinig op. De heilige koe is wat dat betreft nog belangrijker dan menig schoonmoeder. Lekker wegdromen op de snelweg in je snelle bolide. Of nog beter, de Duitse Autobahn.

Auto detailing

Met het wisselende weer in Nederland heb je wel last van allerlei aanslag op je wagen. Regen, weer en wind laten troep op je lak achter waar je van walgt. Om maar niet te spreken van die irritante vogels die vanuit de lucht wel eens wat laten vallen. Altijd precies op jouw mooie auto en niet op dat aftandse barrel van je buurman stammend uit eind 20ste  eeuw. Met het mooie weer in aantocht moet je auto schoon zijn, vanbinnen en vanbuiten. De allerbeste manier om dat te doen is door middel van auto detailing.

Professioneel en met plezier

Professioneel en met plezier

Want dit zijn specialisten, met liefde voor mooie auto’s en met oog voor perfectie. In plaats dat je je wagen naar een werkplaats moet brengen, komt dit team gewoon naar je toe. Gemakkelijk voor jou, want jij bespaart zo een hoop tijd. Dankzij een uitgebreide professionele reiniging wordt er een veilige en hygiënische wagen gecreëerd. De mobiele service van de professionals van Rijfrisjes zijn voorzien van elektriciteit, water en biologische schoonmaakmiddelen.

Lak aan krasjes!

Hun service reikt nog veel verder dan alleen een diepe reiniging. Door omstandigheden en het vele gebruik van je auto ontstaan er na verloop van tijd krasjes en doffe plekken in de lak. Rijfrisjes herstelt deze oppervlakkige oneffenheden. De lak krijgt als laatste een keramische coating voor langdurige bescherming.

Abonnement op auto detailing

Heb je nou zakelijk ook een aantal voertuigen? Je kunt tegen een aantrekkelijk tarief een auto detailing abonnement afsluiten. Frisse bedrijfswagens zijn immers het visitekaartje van je bedrijf. Natuurlijk gebeurt ook de reiniging via het abonnement op locatie, op de parkeerplaats van je bedrijf. Overal in de omgeving van Noord-Holland, Zuid-Holland of de omstreken van Utrecht en nabij de grote steden in Flevoland.

Rijfrisjes regelt het voor je

Stel je het maar eens voor: je pakt de auto om samen met je partner te gaan winkelen. Je hebt van tevoren met de mannen en vrouwen van Rijfrisjes afgesproken dat ze een uitgebreide reiniging van je auto doen op de locatie waar jij in de buurt aan het shoppen bent. Bij terugkomst staat er een volledig schone en blinkende wagen op je te wachten. Dat is fijn instappen en wegrijden! Veel fijner dan je auto door een wasstraat halen met het risico op krassen. En een wasstraat doet niets met de binnenkant. Hou je ook zo van je auto? Verwen ‘m dan met een volledige auto detailing poetsbeurt door Rijfrisjes uit Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button