Life StyleVrouwen

Oh dennenboom…

Zou het niet eerlijk zijn om te zeggen dat kerst bij veel mensen toch ook stiekem een beetje om de cadeautjes gaat? Het is de perfecte tijd van het jaar om een nieuwe parfum of sieraad te vragen en natuurlijk ook een geschikt moment om juist aan je partner te laten zien dat je van hem of haar houdt door een van zijn of haar wensen aan te schaffen. Maar wat als juist degene die je gelukkig wil maken met een leuk kerstpresentje, geen wensen heeft? Als je je partner wil verwennen maar niet precies weet hoe? Lees dan vooral even met onze unieke verrassingen mee!  

Creativiteit wordt beloond

Wanneer de winkels weer rood en groen kleuren van de kerstballen en de kerstkortingen je om de oren vliegen is de verleiding natuurlijk groot om langs een winkel te hoppen en een kant en klaar cadeautje te laten inpakken. Hoewel de dank waarschijnlijk niet minder groot is, zou het niet leuk zijn om te laten zien dat je écht moeite het gedaan voor een cadeau? Om bijvoorbeeld zelf iets te maken en op die manier origineel uit de hoek te komen? Zo zou partnerlief het waarschijnlijk mega waardevol vinden als je bijvoorbeeld een waardebon-boekje maakt welke hij of zij mag inzetten op gewenste momenten. Eén massage, één zelf gekookt drie-gangen diner, één avondje bioscoop. Je kan het zo gek niet bedenken!

sextoyland

Spice it up

Hou de spanning erin tussen jullie en ga voor een ‘spanning&plezier’ presentje onder de kerstboom. Verwen je partner met een massageapparaat of kies ervoor om een olie onder de kerstboom te leggen. Gegarandeerd succes: je geliefde blij, dus jij blij? Wat wil je nog meer! Natuurlijk kan je ook iets verder kijken dan massage attributen en een seksspeeltje kiezen welke iets wilder is voor onder de lakens. Een pocket pussy of kleurrijke dildo is hier het perfecte voorbeeld voor!

Pak de agenda er maar bij!

Een boekje met waardebonnen of speeltjes die de kamer doen laten stomen zijn natuurlijk te gekke ideeën, maar wellicht hecht jouw partner meer waarde aan het maken van herinneringen samen. Plan daarom een verrassingsdag in en zorg dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Rond deze tijd van het jaar is het een aanrader om een kerstmarkt te bezoeken. Dit kan in Nederland, maar ook in Duitsland zijn er Weihnachts-markten te vinden die niet erg ver van ons kikkerlandje afliggen. Aansluitend kan je heerlijk overnachten in een hotel waar je de bubbels kan laten klaarzetten! Klinkt toch als muziek in de oren?

Gerelateerde artikelen

Back to top button