Vrouwen

Verwen je vrouw: 4 tips

Omdat iedere vrouw anders is, van haar fysieke gesteldheid tot haar seksuele interesses, kan het lastig zijn om meteen te weten waarmee je je vrouw kan verwennen in bed. Daarom is het essentieel om een ​​breed scala aan tips te leren om haar te plezieren.

‘One-size-fits-all’ werkt al niet voor kleding of onderwijs, en zeker niet voor vrouwelijk plezier! Kun jij wel wat tips gebruiken om je partner, toekomstige vriendin of misschien wel scharrel, te verwennen? Dan ben je hier op het goede adres.

Lees snel verder en ontdek verschillende manieren waarop jij je vrouw de tijd van haar leven kunt bezorgen.

Gebruik sextoys

Seksspeeltjes zijn een geweldige manier om wat spanning naar de slaapkamer te brengen. Ze inspireren, fantasieën, geven extra stimulatie en spicen het geheel een beetje op.

Als het gaat om sextoys zijn er bovendien heel veel opties die speciaal zijn gericht op het plezier van de vrouw. Vraag haar wat ze leuk zou vinden of neem het heft in eigen handen en koop een fijne Womanizer voor je vrouw; een van de beste vibrators van tegenwoordig en gegarandeerd een hit!

Gebruik-sextoys

Breng wat variatie aan

Oké, niemand wil de hele nacht in één positie blijven zitten. Nieuwe dingen en variatie zijn wat de hersenen opwindt. Of dat nu door een nieuw seksstandje, speeltje of outfit is.

Speel dus eens een rollenspel, experimenteer met verschillende seksposities, bevredig haar op gekke plaatsen in huis en gebruik (zoals we al zeiden), eens wat leuke speeltjes.  

Onthoud: altijd maar hetzelfde wordt saai en alledaags voor vrouwen. Verwen je lover dus af en toe met een nieuwe twist! Kleine verrassingen hebben grote gevolgen…

Geef prioriteit aan het orgasme van je partner

Ondanks wat wellicht veel mannen nog steeds denken, zou seks niet moeten eindigen met het mannelijke orgasme. Vooral als hun partner er nog geen heeft gehad! Dit is bijna een universele must…

Dit wil zeggen: weet je al dat je te uitgeput raakt na je orgasme? Zorg er dan voor dat je vrouw van tevoren wordt verwend. Vrouwen voelen zichzelf namelijk verwaarloosd als zij niet aan de beurt komen.  En op den duur kan dit zelfs de liefde tussen jullie in de weg gaan staan…

Komt je partner moeilijk klaar? Ook dit hoeft geen obstakel voor je te zijn. Koop simpelweg een goede vibrator voor je vrouw en haal deze er bij op momenten dat het jou niet lukt. (Dit is absoluut GEEN schande mannen).

Geef haar een erotische massage

Er zijn ‘normale’ massages, die de meeste mensen ontspannend vinden. En dan zijn er nog erotische massages, die ronduit levensveranderend kunnen zijn.

Erotische massages zijn vergelijkbaar met de gewone variant, behalve dat ze gericht zijn op het verminderen van spanning en stress bij de ontvanger, door seksuele opwinding te vergroten of te bereiken.

Als je een erotische massage geeft, geef je je partners lichaam alle aandacht die het verdient. Ze zal zich hierdoor speciaal en verwend voelen. En wie weet krijg je er ook nog wat voor terug…

Natuurlijk zijn er ook nog een hoop manieren om je vrouw te verwennen buiten de slaapkamer. Begin echter eerst maar eens met deze bovenstaande tips, dan komt de rest wel goed!

Gerelateerde artikelen

Back to top button