Mode

10x kledingitems die iedere man in zijn garderobe moet hebben

Kledingitems die nooit uit de mode gaan, daar wil je er natuurlijk zo veel mogelijk van hebben. Er zijn dan ook genoeg kledingitems die je als man echt in je garderobe moet hebben hangen.Mooie basics komen tenslotte altijd van pas. Benieuwd welke musthaves je als man in je kledingkast moet hebben hangen? Lees snel verder, want wij zetten het voor je op een rij.

Wit T-shirt

Een basic die niet in jouw kledingkast kan ontbreken is een wit T-shirt. Met dit kledingitem zit je namelijk altijd goed. Je kunt een wit T-shirt namelijk met alles combineren. Van een combinatie met een pantalon tot een spijkerbroek: een wit T-shirt staat overal goed bij. Maar denk ook eens aan een wit T-shirt onder een leuk jasje. Hoe dan ook komt een wit T-shirt dus altijd van pas!

Coltrui

Coltrui man

Een kledingitem dat ook altijd goed van pas komt is een coltrui. De coltrui is weer helemaal in de mode de aankomende tijd. Dit item is niet alleen ontzettend stijlvol, maar ook nog eens lekker warm en comfortabel. Je kunt een coltrui casual dragen, maar ook formeel.

Knit trui

Knitwear is helemaal hip en daarmee ook een musthave om te hebben. Naast het feit dat een gebreide trui stijlvol is, is het daarnaast ook nog eens lekker warm. Je hebt gebreide truien in alle soorten en maten, waardoor je in ieder geval genoeg keuze hebt.

Sweater

Tja, deze spreekt ook wel voor zich. Wie houdt er nou niet van om lekker in zijn sweater rond te lopen? Een sweater is dan ook ideaal om casual te dragen en is goed te combineren met ander kledingstukken. Een sweater hoort dan ook echt wel thuis in jouw garderobe.

Overhemd

Een kledingitem dat een must is om als man te hebben, is een overhemd. Een overhemd kan namelijk goed van pas komen bij belangrijke en formele gelegenheden. Wellicht draag je voor jouw werk wel veel overhemden. Dan is het zeker goed om er een paar in je garderobe te hebben liggen. Hoe dan ook zal er namelijk eens een gelegenheid zijn waarbij het gepast is om een mooi overhemd te dragen. Ben je nog op zoek naar een mooi overhemd? Kijk dan eens naar profuomo overhemden.

Leren jack

Een item dat altijd in de mode blijft is een leren jack. Daarom is het ook echt een musthave voor in jouw garderobe. Je kunt een leren jack goed combineren met een jeans en basic T-shirt. Een leren jack is tijdloos en kun je jarenlang dragen.

Jeans

Je zat er waarschijnlijk al op te wachten: de jeans. Deze heeft verder ook maar weinig uitleg nodig. Je hebt jeans in veel verschillende varianten, waardoor je het helemaal naar jouw eigen stijl kan kiezen. Vooral een zwarte en blauwe jeans komen altijd van pas en zijn lekker tijdloos.

Pantalon

Een echte musthave voor mannen is een pantalon. Dit is een veelzijdig kledingitem dat hoe dan ook vaak van pas zal komen. Een pantalon is ideaal voor als je stijlvol de deur uit wilt. Je kunt een pantalon met veel verschillende kledingitems combineren. Je kunt er gemakkelijk een sweater of hoodie op doen, maar ook een casual shirt of coltrui staat hier mooi bij.

Denim jasje

Denim is al jarenlang ontzettend populair en tijdloos. Een echte aanrader voor in jouw kledingkast is daarom dan ook een jacket van denim. Je kunt dit in principe alle seizoenen goed doordragen. Als het wat warmer weer is buiten kun je ervoor kiezen om een denim jacket bijvoorbeeld te dragen met een basic T-shirt, en als het kouder wordt is het tof om een denim jacket te combineren met bijvoorbeeld een coltrui of hoodie. In ieder geval loop je met een jacket van denim altijd stijlvol de deur uit.

Vest

Ook altijd handig is een vest. Een vest is niet alleen superhandig voor als je het koud hebt, maar een vest kan bovendien ook stijlvol zijn. Daarnaast is het goed te combineren met bijvoorbeeld een pantalon of jeans. Een echte aanrader voor in jouw kledingkast dus!

Mis jij nog wat van bovenstaande kledingitems in jouw garderobe? Dan kan het zeker geen kwaad om binnenkort eens wat van deze toffe kledingitems in te slaan. Ben je nog op zoek naar een mooi kledingmerk voor mannen? Dan is gant kleding online kopen een aanrader.

Gerelateerde artikelen

Back to top button