Mode

Sieraden voor mannen: een stijlvolle finishing touch voor elke outfit

Sieraden zijn niet alleen voor vrouwen. Mannen kunnen ook profiteren van het dragen van sieraden als een stijlvolle finishing touch voor hun outfit. Of je nu op zoek bent naar iets subtiels of iets opvallends, er zijn tal van manieren waarop sieraden mannen kunnen helpen om hun persoonlijkheid en stijl te laten zien.

Horloge maakt de man

Het meest populaire sieraad voor mannen, wat waarschijnlijk niet eens als sieraad wordt gezien, is absoluut de horlogeband. Een mooi horloge kan een statement maken en tegelijkertijd ook nog eens functioneel zijn. Kies voor een horloge met een stijlvolle, klassieke band als je op zoek bent naar iets subtiels, of ga voor iets opvallender met een horloge met een leren of gekleurde band. Het horloge geeft je de mogelijkheid om een bepaalde stijl uit te stralen.

Horloge maakt de man

Hang in there

Hoewel oorbellen vroeger als iets vrouwelijks werden gezien, zien we steeds meer mannen die ze dragen als een manier om hun persoonlijkheid te laten zien. Vandaag de dag zijn oorbellen bij mannen hartstikke normaal en juist een toffe manier om meer persoonlijkheid te laten zien. Veel mannen kiezen voor een klein subtiel ringetje om hun uiterlijk iets stoerder te maken. Anderen gaan voor een opvallende knop of zelfs voor een tunnel in hun oor. Iedere oorbel is stijlvol in zijn eigen manier. Kies dus vooral iets wat goed past bij jou en waar jij je goed bij voelt.

Kettingen en armbanden

De halsketting is voor mannen een prachtige optie net als armbanden. Beide kunnen echt een goede toevoeging zijn aan de outfit en kunnen het plaatje helemaal compleet maken. Als we het hebben over de finishing touch dan heb je die met een ketting en/of armband absoluut te pakken. Je hebt bij kettingen de keuze tussen zilver en goud. Kies voor de kleur die het mooist staat bij jouw huid en waar jij je het fijnst bij voelt. Bij armbanden heb je de keuze uit zilver of goud maar je kunt ook kiezen voor een armband van metaal of van natuurlijke materialen zoals leer, hout of kralen. Dit geeft vaak een stoerdere look.

Gepersonaliseerd

Sieraden zijn een geweldige manier voor mannen om hun persoonlijkheid en stijl te laten zien. Of je nu op zoek bent naar iets subtiels of iets opvallends, er zijn tal van manieren waarop sieraden mannen kunnen helpen om hun outfit af te maken. Om jouw finishing touch helemaal compleet te maken zou je er ook voor kunnen kiezen om te kijken naar gepersonaliseerde sieraden. Dan kun je helemaal jouw persoonlijkheid en stijl laten zien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button