Life Style

Waarom kiezen voor betonlook vloertegels?

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe vloer zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Denk aan de uitstraling, het onderhoudsgemak, de weerstand en nog veel meer. Tegenwoordig is de betonlook vloertegel steeds populairder geworden en in dit artikel lees je waarom.

#1. De uitstraling

De betonlook vloertegels zijn erg in trek, voornamelijk door de uitstraling van de vloer. Het staat mooi in iedere interieurstijl. Wanneer je een strakke en moderne inrichting hebt of juist een robuuste of zelfs landelijke stijl: het staat overal prachtig en komt mooi tot zijn recht. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende kleuren, zoals lichtgrijs of donkergrijs. Hierdoor kun je het perfect afstemmen op de rest van de kleuren in huis.

#2. Duurzaam

Een ander belangrijk aspect aan de betonlook vloertegels, is dat het een duurzame vloer is! Het is bestand tegen deuken, krassen en vlekken, waardoor je heel lang met deze vloer kunt doen. Hierdoor is deze vloer geschikt om in de keuken, woonkamer en in de hal te plaatsen. Op die manier is de vloer niet alleen duurzaam en goed voor het milieu, maar is het ook fijn voor de kosten. Hierdoor schaf je één keer een goede vloer aan en kun je hier jarenlang mee doen.

Duurzaam

#3. Schoon te houden

Schoonmaken is niet het leukste klusje om te doen en daarom is het fijn om een goede vloer te kiezen die je makkelijk schoon kunt houden. De betonlook vloertegels zijn hier geschikt voor. Zoals je bij een echte betonnen vloer veel onderhoud vereist, heb je dat bij de betonlook vloertegel niet. Hierdoor bespaar je enorm veel tijd.

#4. De voordelen

Zoals je dus hebt kunnen lezen is de betonlook vloertegel erg populair. Ze staan prachtig in elk interieur, hebben een robuuste look en zijn makkelijk schoon te houden. Maar er is meer! De betonlook vloertegels zijn namelijk gemaakt van keramiek, waardoor het harde materiaal moeiteloos vocht en ander vuil tegenhoudt. Ook zijn de tegels kleurvast en hebben ze een antisliplaag. Hierdoor zijn de tegels niet glad en kun je niet zo snel uitglijden. Zó handig!

#5. Maak het compleet

Maak het compleet

Deze prachtige tegels staan dus erg mooi in elk interieur, maar ken jij de betonlook wandtegels ook al? Wellicht denk je niet zo snel aan het kiezen voor tegels op de muur, maar hierdoor krijgt jouw badkamer bijvoorbeeld een prachtige, unieke uitstraling. Wanneer je kiest voor betonlook wandtegels creëer je ook een eenheid, omdat je op meerdere plekken in huis de tegels terug laat komen.

Bekijk alles rustig even online en ga op zoek naar prachtige vloertegels voor in jouw interieur. Tip: bij Totaaltegel bieden ze veel opties en heb je enorm veel keuze uit prachtige vloeren en wandtegels. Succes met het uitkiezen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button