Life Style

Je raamdecoratie op maat

Het aanbod van raamdecoratie is erg divers. Er zijn verschillende soorten, maten, stoffen, materialen en ga zo maar door. Met je raamdecoratie kun je de sfeer in huis erg makkelijk beïnvloeden. De stijl, sfeer en uitstraling van je raamdecoratie laat je thuis voelen. Ben je aan het verhuizen, verbouwen of ben je toe aan wat vernieuwing in huis, neem dan zeker een kijkje naar nieuwe raamdecoratie.

Plisségordijnen bij jou in huis

Plisségordijnen is een type raamdecoratie die voor sommige mensen misschien nog wat onbekend is. Deze raamdecoratie bestaat uit een verduisterende of lichtdoorlatende stof. Je kunt deze eenvoudig bewegen dankzij het top down, bottom up systeem, hierdoor heb je alle vrijheid om je lichtinval en privacy te bepalen. Plisse gordijnen hebben een sfeervolle, speelse en gezellige uitstraling, ook zijn ze erg functioneel. Plisségordijnen zijn namelijk ideaal voor het isoleren, door de honingraatstructuur wordt er stilstaande lucht gecreëerd en dit zorgt ervoor dat in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter juist binnen. Plisségordijnen sluiten perfect aan op je raam door ze op maat te laten maken.

Verschillende soorten jaloezieën  

Verschillende soorten jaloezieën

Jaloezieën zijn veelzijdige raamdecoratie met een tijdloos bestaan. Jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen die je kunt kantelen met dank aan een koord. Door deze te bewegen heb je zelf de controle over hoeveel licht erbinnen komt en heb jeinvloed op je privacy. Je voorkomt dat er nieuwsgierige voorbijganger bij je naar binnen kunnen kijken. Als je interesse hebt in jaloezieën en je wilt jaloezieën op maat kopen dan is kun je ervoor kiezen of je deze in of op de dag wilt hebben.

Jaloezieën zijn beschikbaar in drie verschillende materialen. Jaloezieën van hout, aluminium en pvc. Houten jaloezieën hebben een natuurlijke en stoere uitstraling. Ze zijn gemaakt van bamboe of lindehout, dit betekent, goede kwaliteit en een prachtige jaloezie. Ze komen vooral voor in de woonkamer of op kantoor.

Aluminium jaloezieën geven een strakke en luxe sfeer aan je ruimte. Deze zijn ideaal voor het weren van fel licht. Je ziet deze meestal in de keuken of badkamer, dit komt omdat ze vochtbestendig zijn net zoals de pvc jaloezieën. Niet zijn pvc jaloezieën alleen vochtbestendig, je kunt hier ook een houtnerf aan toe laten voegen. Hierdoor creëer je een pvc jaloezie met een echte houtlook.

Alle jaloezieën zijn erg eenvoudig schoon te houden door ze af en toe even af te stoffen met een plumeau ov vochtige doek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button