Mode

Tips om accessoires te gebruiken in jouw outfit

Je kent vast het gezegde ‘de kleren maken de man’. Dat geldt ook voor de accessoires die je erbij draagt. Hier lees jij hoe je accessoires kunt dragen bij je outfit.

Horloge

Veel mensen dragen standaard hetzelfde horloge. Als je dit ook wilt moet je een horloge kiezen dat bij al je outfits past. Een zwart of grijs horloge is dan een goede keuze. Het voordeel als je slechts een horloge kiest is dat je meer geld erin kunt investeren. Een mooi en goede kwaliteit horloge is bijvoorbeeld een Garmin heren horloge. Sport je veel? Dan is een smartwatch wellicht iets voor jou. Een Garmin smartwatch houdt gedetailleerd bij hoeveel je (hard)loopt door de ingebouwde GPS. Afhankelijk van welke smartwatch je kiest kan je ermee nog diverse dingen andere bijhouden, zoals je hartslag en hoeveel je verbrand. Door het dragen van een smartwatch straal je uit dat je sportief bent. Ten opzichte van andere merken heeft de smartwatch van het merk Garmin ook de keuze voor een analoge klok. Zo kan je tegelijkertijd sportief en chique uitstralen.

Horloge

Sjaal

Voorheen was een sjaal vooral een accessoire voor de vrouw. Tegenwoordig dragen steeds meer mannen een sjaal. Naast dat het lekker warm is kan het je outfit ook een totaal andere look geven. Houd je van sjaals met drukke printjes? Kies dan voor kleding met geen printjes en niet te veel verschillende kleuren. Een sjaal in een kleur is geschikter voor een nette outfit.

Hoofddeksel

Een hoofddeksel houdt je hoofd lekker warm tijdens de winter, maar kan ook voordelen hebben in de zomer. Zo beschermt een pet je tijdens de zomer tegen de zon. Het gezicht is namelijk erg gevoelig voor verbranding. Daarom kan het bijvoorbeeld tijdens een dagje strand verstandig zijn om een pet mee te nemen. Dan loop je niet de dagen erna met een rood verbrand gezicht. Tijdens de winter heb je ook de keuze tussen een hoed of een muts. Let bij het dragen van een pet op dat je outfit niet te casual wordt. Wat voor soort hoofddeksel bij je past hangt ook af van je soort hoofd. Probeer eens wat verschillende hoofddeksels uit om dit te ontdekken.

Armbanden

Een mooie armband geeft je outfit de finishing touch. Een minimalistische armband past goed bij een nette outfit. Bij een casual outfit kan je kiezen voor een drukkere armband.

Wil je meer inspiratie op doen? Lees dan bladen voor mannen of check eens verschillende websites van kledingwinkels. Hier kan jij je inspireren door diverse combinaties van kleding en accessoires.

Gerelateerde artikelen

Back to top button