Mode

Zo combineer jij verschillende kleuren jeans deze lente

De dagen worden weer langer en met nog een klein beetje geduld zullen we dit ook eindelijk aan het weer gaan merken. Alhoewel de dagen nu soms nog wat koud en nat zijn, zal het niet lang meer duren tot we de lente met open armen kunnen verwelkom. Daarmee kunnen we weer volop genieten van meer (zon)licht, het geluid van vogeltjes, pasgeboren lammetjes en kalfjes en natuurlijk een switch in onze garderobe. De jeans zal door de heren weer meer gedragen worden bij de heren. De jeans is te vinden in alle mogelijke kleuren. In deze blog geven we tips over hoe je verschillende kleuren jeans het best kan combineren.  

Donkere jeans  

De donkere jeans staat bekend om zijn nette, klassieke uitstraling. Donker denim is ontzettend goed te combineren en is daarom voor vele mannen een favoriet in de kledingkast. Zo kun je een zwarte jeans heel goed combineren met een zwarte trui en donkere boots. Je kan ook gaan voor een nettere look door de zwarte broek te combineren met loafers. Dit zorgt dat het klassieke aspect van de donkere jeans nog beter uit de verf komt. Wanneer je voor een opvallend bovenstuk gaan is de donkere jeans ook bij uitstek geschikt om het mee te combineren. Zo richt je de aandacht volledig op je bovenstuk en leidt de onderkant daarbij niet af.

Mid-blauwe jeans

Mid-blauwe jeans

De mid-blauwe denim jeans is een jeans die wat minder vaak gekozen wordt maar die makkelijker te combineren is dan je misschien zou denken. Je kunt de mid-wash namelijk erg goed combineren met een bovenstuk met lichte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een lichte blouse of aan een witte, crème, of beige kleurige trui. Ook pasteltinten gaan vaak goed op een midden-blauwe jeans. Op deze manier wordt het een mooi geheel en is het contrast niet te groot. Om ervoor te zorgen dat het contrast in zijn totaliteit alsnog niet verstoord wordt is het aan te raden om te kiezen voor lichte sneakers of bijvoorbeeld (cognac)bruine laarzen. Wil je toch graag je nieuwe zwarte stappers aan? Ga dan ook voor een donker bovenstuk, dit maakt het gehele plaatje strakker.

Lichte jeans

De warmere dagen van de lente zijn perfect voor het dragen van een lichte jeans. De lichte jeans kun je heel goed combineren met lichte tinten zoals grijs, beige of wit. Je zou bijvoorbeeld een wit T-shirt op je lichte jeans kunnen dragen met daarover een beige of lichtgrijze blouse. Is het nog iets te fris? Gooi dan een beige hoodie over je witte T-shirt voor en je hebt gelijk een nonchalante uitstraling. Wil je je outfit helemaal afmaken? Ga dan voor een paar witte sneakers onder je lichte jeans. Wil je juist een beetje uitpakken met je bovenstuk? Ook dan is een lichte jeans erg geschikt. Probeer eens een gestreepte trui op een witte jeans met loafers of een polo in een knalkleur! Daar scoor je gegarandeerd punten mee.   

Gerelateerde artikelen

Back to top button