Life Style

We kunnen weer uit eten! 4 restaurants om snel te bezoeken

Na maandenlang alleen maar zelf koken of afhalen is het eindelijk weer mogelijk om ouderwets te gaan uiteten in een restaurant. En wat hebben we het gemist met z’n allen om gezellig en lekker buiten de deur eten zonder je druk te hoeven maken over de afwas. Maar ga moet je nu als eerste naartoe? We zetten een viertal erg fijne restaurants buiten de Randstad op een rijtje voor je!

Sakana (Eindhoven)

Sakana is een sushi restaurant in Eindhoven, en zeg nu eens eerlijk: is all-you-can-eat sushi niet iets wat je het hardst gemist hebt de afgelopen maanden? In een stijlvolle setting in het centrum van Eindhoven heb je hier keuze uit meer dan honderd gerechten om onbeperkt van te genieten. Plus ze hebben ijs en andere lekkere desserts als zoete afsluiter na je Japanse maaltijd! Dat wordt een avondje samen genieten.

Het Paradijs (Enschede)

Het Paradijs is een vegetarisch restaurant een eindje buiten het centrum van Enschede (wat gunstig is wat betreft parkeren). Bijzonder aan dit restaurant is de aparte setting: je zit in een soort jungle met allerlei niveauverschillen. Dat is iets wat je echt een keer ervaren moet hebben. Ook het menu mag er wezen: creatieve, kleurrijke vegetarische en veganistische gerechten waar je nog lang met genoegen op zult terugkijken. Alles duurzaam en met passie bereid.

Nazareth (Drachten)

Dit Libanees-Palestijnse restaurant aan de rand van het centrum van het Friese Drachten is een must voor iedereen die zich graag laat verrassen met smaakvolle gerechten uit de Arabische keuken. Tapas bestellen van de kaart is mogelijk, maar je kunt je ook in meerdere gangen laten verrassen. Mét uitleg van het buitengewone hartelijke personeel. Op die laatste manier leer je allerlei lekkere nieuwe dingen ontdekken die je hoogstwaarschijnlijk thuis wilt proberen na te maken. Ook vegetariërs en veganisten kunnen hier prima terecht.

Restaurants

Dimitri’s (Heumen)

Bij Grieks eten denken veel mensen toch al snel aan hoop vettig vlees. Wil je liever wat verfijnder Grieks eten dan dat, dan kun je uitstekend bij het restaurant Dimitri’s in Heumen bij Nijmegen. Dit hoog gewaardeerde en populaire restaurant is er een waar mensen in de omgeving voor bereid zijn om om te rijden. Het aanbod is ruim en de kwaliteit is uitstekend. Bijkomend voordeel: het ligt vlak bij de afslag van de snelweg en voor de deur parkeren is mogelijk!

Begin je al honger te krijgen? Alvast smakelijk eten gewenst in een van deze uitstekende restaurants!

Gerelateerde artikelen

Back to top button