Tech

Waar let je op bij het kopen van telefoon opladers?

Als je een goede telefoon hebt, dan ga je er vanuit dat de telefoon opladers ook langere tijd meegaat. Maar soms kan het toch zijn dat het wat anders uitpakt en dan ben je toe aan wat nieuws. Je hebt dan een nieuwe oplader nodig en daarbij zijn er toch wel een aantal punten waar je op moet letten:

  • Origineel, je moet een originele samsung oplader hebben die echt past bij jouw toestel. Zo weet je zeker dat je je telefoon weer veilig en snel kunt opladen.
  • Snel lader, deze zorgt ervoor dat je je toestel in heel korte tijd kunt opladen, hierbij is het wel van belang dat de oplader echt origineel is.
  • Prijs, wat betaal je voor de oplader? Je zou prijzen kunnen vergelijken maar je betaalt nooit teveel voor een originele iPhone oplader, dit is zijn geld meer dan waard (en de prijzen zijn tegenwoordig erg laag).
  • Kleur, een zwarte of witte adapter? Alles kan tegenwoordig en de kleur maakt eigenlijk niet uit, maar sommige mensen willen wel een bepaalde kleur (wanneer dit kan).
  • Wanneer geleverd? Als je hem snel nodig hebt dan is het fijn dat de adapter ook snel geleverd worden. Vaak kan hij binnen een dag al geleverd worden, daar kun je op letten als je gaat bestellen.
  • Garantie, heb je garantie op je adapter? Het is vaak wel zo dat je bijv. zes maanden garantie hebt en dat is wel zo prettig bij een online aankoop.

Online telefoon opladers bestellen

Online telefoon opladers bestellen

Inmiddels weet je waar je op moet letten als je een telefoon oplader wil bestellen. Maar sta je daar ook bij stil als het zover is? Probeer er echt aan te denken, want hiermee doe je jezelf alleen maar een plezier. Je gaat hierdoor namelijk veel geld besparen, want met een goede oplader gaat je toestel ook langer mee. Je wil je toestel optimaal benutten, je wil er alles uithalen wat er in zit en dat kan als je een goede oplader hebt, welke origineel is en dus veilig is om te gebruiken. Deze worden je hier online aangeboden en dat is juist wat je nodig hebt. Kies daar daarom ook voor en je betaalt nooit teveel, maar je bent er wel zeker van dat je maximaal je kansen kunt benutten en het toestel snel weer kunt gebruiken na het opladen. 

Samsung Super Fast Charging Oplader met Usb A Poort 25W

Wil je je Samsung  smartphone of tablet graag snel opladen? Dan kun jij deze Samsung Super Fast Charging Oplader met USB A Poort 25W maar al te goed gebruiken! Dankzij de komst van de S10 / Note 10 kunnen de Samsung smartphones uit de S serie en Note serie erg snel opladen via Power Delivery. Je hebt dan geen Samsung Super Fast Charge meer nodig. Er zijn ook een aantal toestellen uit de A serie die Super Fast Charge ondersteunen en dat zijn de A52, A72 en A71. Je zou de oplader kunnen gebruiken om jouw S21 of A52 in ongeveer 70 minuten op te laden. Zelfs je tablet kan snel op worden geladen, zoals de Tab S7 en S7 Plus. Ook andere apparaten die Power Delivery ondersteunen te denken aan iPhones en Xiaomi smartphones kun je hiermee snel opladen. Let op want je hebt een USB C naar USB C kabel nodig als je de oplader wil gebruiken.

Back to top button