Business

Hulp bij het opnieuw betreden van de arbeidsmarkt

Wanneer je aan de slag gaat bij een baan is er natuurlijk een hoop wat er kan gebeuren, veel van deze dingen kan je niet voorzien en heb je dan ook niet zelf in de hand. Als je begint aan een nieuwe baan dan ga je vaak met goede moed aan de slag en wil je jouw beste beentje voor zetten. Helaas kan het zo zijn dat je door bepaalde omstandigheden niet meer kan werken en uiteindelijk een tijdje niet aanwezig kan zijn. Het terugkeren op het werk kan dan erg lastig zijn, gelukkig is daarvoor begeleiding. Wil je meer weten over op wat voor soort hulp je kan rekenen wanneer je terug keert op de werkvloer? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Even een tijdje uit je routine

Er kan een hoop gebeuren waardoor je tijdelijk niet meer kan werken. Zo kan je bijvoorbeeld ziek worden, dit is natuurlijk erg vervelend en je gezondheid is belangrijk. Vaak kom je dan in de ziektewet terecht en kan je een tijd niet werken. Dit geldt ook voor wanneer je bijvoorbeeld een burn out hebt. Maar ook kan het zijn dat er een conflict is op je werk waardoor je niet meer terug wilt keren. In welke situatie jij je ook bevind, het is natuurlijk nooit fijn en je wilt graag zo snel mogelijk weer werken.

Terug naar de werkvloer

Terug naar de werkvloer

Wanneer je een tijdje weg bent geweest dan kan het erg spannend zijn om terug te keren naar je werk. Gelukkig is hiervoor coaching beschikbaar om je te begeleiden om weer terug te komen in je oude routine en binnen het bedrijf. Jouw coach Haarlem kan je dan begeleiden om stapsgewijs weer aan de slag te gaan en je te helpen bij wat je moeilijk vind. Zo heb je een steuntje in de rug van je coaching Haarlem wanneer je weer aan de slag gaat op je werk.

Een nieuwe werkgever

Wanneer je een lange tijd afwezig bent geweest, dan kan het zo zijn dat jouw functie inmiddels is vervult door iemand anders en dat er geen plek meer is voor jou binnen het bedrijf. Dan ga je vaak het re-integratie tweede spoor traject in, met een coach wordt je dan geholpen aan een nieuwe baan waar jij weer snel aan het werk kunt gaan en je normale routine van voorheen weer kan oppakken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button