Zakelijk

Hoe je met stickers je klanten kunt verrassen

Ken jij de kracht van stickers al om je klanten en medewerkers ergens op te wijzen en ze te verrassen? Nee? Lees dan vooral even verder!

Het oog wil ook wat

“Het oog wil ook wat”. Dat is een bekende oude uitdrukking die veel zegt over hoe visueel wij mensen zijn ingesteld. En daar kun je goed gebruik van maken als je een boodschap, commercieel of bijvoorbeeld voor de veiligheid, wilt overbrengen aan je klanten, publiek of medewerkers. Een handige methode om op een visuele manier je boodschap over te brengen is met behulp van stickers. Die kun je namelijk op heel veel manier inzetten. Op pakketjes, op ramen, auto’s of bijvoorbeeld de (werk)vloer. Overal waar mensen komen zien ze jouw boodschap.

Logo, slogan of ontwerp op een sticker

Welke boodschap ga jij via stickers verspreiden? En weet je al hoe dat eruit moet gaan zien? Zorg voor een goede boodschap. En dat kan bijvoorbeeld door de stickers verrassend te laten zijn. Laat je stickers drukken, ga dan in elk geval naar een specialist. Dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Zo’n specialist is Flyeralarm.com, waar je in zes eenvoudige stappen elke sticker van jouw keuze kunt bestellen. Van kleine oplages van 10 stuks voor de pakketten van je webshop of een klein evenement tot bulkoplages voor grote gelegenheden. Er zijn zowel voor indoor als outdoor stickers te bestellen. En goed om te weten: De outdoorstickers zijn weerbestendige stickers. Dat betekent dus dat deze stickers UV- en waterbestendig zijn. En ze verkleuren niet, zelfs als ze in fel zonlicht hangen. Je kunt er elk logo of ontwerp op laten drukken en desgewenst ook een QR-code. Zo kun je stickers dus ook inzetten als outdoorreclame. Waar, hoe en wanneer je maar wilt.

Kleuren en vormen

Het standaardassortiment stickers van de stickerspecialist is al gigantisch. Je kunt kiezen uit een grote hoeveelheid kleuren, vormen en materialen en gebruik maken van de handige online ontwerp tools om de stickers helemaal naar jouw smaak te maken. Alle stickers zijn vanzelfsprekend voorzien van goede klevende lijm waardoor de stickers op vrijwel elke ondergrond geplakt kan worden. Mocht er echter toch niet tussen zitten wat jij zoekt, dan is het altijd mogelijk om stickers op maat te laten maken die passen bij jouw huisstijl of bij de boodschap die je wilt overbrengen. Het oog wil immers ook wat, dus het is belangrijk hoe de sticker eruit ziet!

Verwijderbare stickers

Ken je de verwijderbare sticker al? Die zijn echt reuze handig als je slechts tijdelijk een product, concept of bedrijf wilt promoten. Bijvoorbeeld op een beurs of evenement. De verwijderbare stickers hechten perfect, maar kunnen na afloop toch gemakkelijk worden verwijderd zonder schade aan te richten.

Duurzaamheid

Niet alleen het oog wil wat. Ook ons geweten is tegenwoordig belangrijk. Zo wil je vast niet dat de stickers die jij gebruikt onnodig belastend zijn voor de aarde. Kies in dat geval voor de veganistische stickers. Die zijn gemaakt van 100% plantaardig materiaal. Ook in de lijm zul je geen dierlijke bestanddelen aantreffen. Daarmee breng je jouw boodschap duidelijk én milieubewust over.

Gerelateerde artikelen

Back to top button