Mode

Dit zijn de meest geliefde heren onderbroeken

Je wil je vriend of man graag verrassen maar weet niet goed waarmee. Je bedenkt om een stoer nieuw paar onderbroeken te geven, maar wat vindt hij eigenlijk mooi? Je wil natuurlijk niet dat je online aankopen doet en hij het achteraf niet mooi blijkt te vinden of niet fijn vindt zitten. Dus, waar te beginnen? Geen stress! In deze blog worden de vier meest gedragen heren onderbroeken van dit moment beschreven, zodat je altijd goed zit.

Type ondergoed

Om een keuze te maken tussen alle soorten ondergoed, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat het aanbod is. Kies je nou juist voor een wijde boxer, of ga je voor je voor een aangesloten en strakke hipster? Al is de keuze altijd een kwestie van smaak, dit zijn de meest gedragen heren onderbroeken: 

Strakke boxershort

De grootste favoriet van de mannen is de strakke boxershot. De aangesloten boxer is te verkrijgen met lange en korte pijpjes. De lange pijpjes maken de boxer populair vanwege de extra stevige fit, waardoor de boxer niet snel omhoog kruipt. Ook bij de vrouwen is de strakke boxershort het meest geliefd. Doordat de contouren extra worden benadrukt is het een lust voor het oog. Deze boxershorts worden voornamelijk gedragen in donkerblauwe of zwarte kleuren. Zo zit je altijd save!

Wijde boxer

Wijde boxer

Vaak verkiest de Hollandse man een comfortabele onderbroek boven een sexy of modieuze onderbroek. Maar wie zegt dat dat niet samen kan? Waarbij een strakke boxershort soms te nauw aan kan voelen, heeft de wijde boxer een stuk meer ruimte.. Het nadeel is wel dat het een wijde boxer weinig steun biedt. Het is net waar de voorkeur naar uit gaat natuurlijk! Wijde boxers zijn vaak in vele kleuren en patronen verkrijgbaar.

Boxer met cups/pouch

Veel vrouwen maken al gebruik van push-up. Ook bij de mannen wordt dit steeds normaler. De boxer met cups of pouch heeft een voorgevormd stuk bij het kruis en biedt daarmee veel steun en vorm. Deze boxer kan een boost geven aan het zelfvertrouwen van de man. Daarnaast zit het ook gewoon heel comfortabel.

Hipster

De hipster heeft veel minder stof dan de boxer en is geschikt voor mannen die het liefst zo min mogelijk aan hebben en een goede steun willen hebben. Het is bij deze onderbroeken van belang om de juiste maat aan te schaffen. De hipster kan namelijk snel ongemakkelijk aanvoelen en kan zelfs van invloed zijn op de zaadproductie. Even dubbel checken dus!

Gerelateerde artikelen

Back to top button