TechZakelijk

De beste zakelijke telefoons voor jou

Steeds meer consumenten en ook bedrijven kiezen ervoor een refurbished apparaat aan te schaffen in plaats van een splinternieuw device. Sinds 2020 is er maar liefst een stijging van 131% in het aantal refurbished gebruikers. En 2 op de 3 mensen overweegt zelfs om een refurbished smartphone te kopen. De lagere investering maar wel een betrouwbaar product is vaak een goede oplossing om werknemers te voorzien van een goed toestel. Verder vinden steeds meer bedrijven duurzaam ondernemen belangrijker worden.

De populairste refurbished iPhones

Maar welke refurbished iPhone past het best bij je bedrijf? Om je te helpen hebben we speciaal voor jou de populairste 2 refurbished iPhones op een rijtje gezet.

iPhone 13

Ben je als bedrijf op zoek naar een ‘alleskunner’ maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Koop een iPhone 13 refurbished. De iPhone 13 is perfect geschikt voor zakelijk gebruik. Multitasken is met de A15 Bionic chip en 4GB werkgeheugen geen probleem. Ook zijn mensen razend enthousiast over de uitstekende batterijduur. De iPhone 13 is verder voorzien van een mooi 6,1 inch Super Retina scherm en een dubbele achter camera waarmee je de beste foto’s maakt.

iPhone SE 3 2022

Wanneer je op zoek bent naar een ‘budget’ iPhone die wel beschikt over de nieuwste technieken? Dan is de iPhone SE 3 2022 een aanrader. Doordat de aanschafprijs zo interessant is, is de een van de populairste refurbished iPhones voor bedrijven. Met de A15 Bionic chip en 4GB werkgeheugen is multitasken geen probleem. Het toestel beschikt over een prima batterijduur en met de verbeterde camera kan je goede foto’s maken.

Betrouwbare refurbished aanbieder

Betrouwbare refurbished aanbieder

Doordat de vraag naar refurbished apparaten stijgt komen er ook steeds meer webshops bij. Dus let bij het kopen van een refurbished device wel op dat je het koopt bij een betrouwbare aanbieder. Partly refurbished iPhones worden geleverd met altijd 2 jaar garantie, ook op de accu. De toestellen worden altijd op meer dan 50 punten gecontroleerd en alleen door professionals refurbished.

Gerelateerde artikelen

Back to top button