Artikelen 41 tot 50 van 64 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Van online naar offline! Deel I

12 juni 2015 22:00:10 BST

Oktober 2012, het moment dat Mannen in Stijl online ging. Om heel eerlijk te zijn wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Uiteraard stel je doelen, maar je blijft  - gechargeerd gezegd - in grote mate afhankelijk van een zoekmachine. Ik had geen fysieke winkel, maar een winkel van lucht. Gelukkig wel met echte producten! 

Wat ik wel wist is dat ik me op glad ijs begaf. Een impulsproduct als sokken online een platform geven met het duidelijke stempel 'niche'. In dit artikel beschrijf ik hoe je je in mijn optiek online kunt onderscheiden en hoe het mij de laatste jaren is vergaan. Ook beschrijf ik hoe ik gekomen ben tot de volgende stap; het leveren aan winkels. Van online naar offline! 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Bruiloften en witte sokken

25 april 2015 20:28:52 BST

Mannen in Stijl en bruiloften, een goede match. Regelmatig krijg ik de vraag mee te denken in welke vorm accessoires bij de gekozen themakleur van het huwelijk zou kunnen passen. Dat is een hele eer natuurlijk, om dit voor zo'n uitermate belangrijk moment te mogen adviseren. Maar welke themakleuren zijn nu populair en waarom witte sokken? Dat lees je nu. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Testpersonen sokken en kousen gezocht!

11 februari 2015 19:55:57 GMT

Mannen in Stijl is in contact geraakt met een aantal winkelketens. Aangezien dit een belangrijke volgende stap zou betekenen willen we niets aan het toeval overlaten. We vragen daarom jou als 'kenner van kwaliteit' om tips om het nieuwe label van Mannen in Stijl nog beter te maken. Met je idee maak je kans om gratis een paar Italiaanse sokken of kousen te testen en nog mooier: je denkt mee aan het creëren van een nieuw concept voor retail. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Portemonnees & Creditcardhouders

5 januari 2015 19:27:52 GMT

Sinds kort verkoopt Mannen in Stijl ook portemonnees en creditcardhouders voor heren. Deze worden net als alle andere accessoires op ambachtelijke wijze gemaakt in Italië. Maar waarom heeft Mannen in Stijl specifiek voor de uitbreiding van portemonnees en creditcardhouders gekozen? Dat lees je hieronder. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Mannen in Stijl & JFK Magazine

17 december 2014 08:34:01 GMT

Mannnen in Stijl bestaat inmiddels 2 jaar zoals jullie weten. Het is daarom in mijn optiek tijd voor een volgende stap. Deze volgende stap is meer naamsbekendheid creëren. Na eerder een actie met Esquire opgezet te hebben, werd ik recent door JFK Magazine benaderd voor een sponsoractie. Hieronder lees je hoe dat verlopen is. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Mannen in Stijl is jarig!

14 oktober 2014 21:31:43 BST

In oktober 2012 ben ik Mannen in Stijl gestart. We staan dus aan de vooravond van ons 2-jarig bestaan, iets waar ik erg trots op ben, Dat moet dan ook gevierd worden!

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

'In de sokken'

13 augustus 2014 21:33:17 BST

Iemand vroeg mij laatst waarom ik nu juist voor sokken gekozen heb om te gaan verkopen. Hieronder beschrijf ik kort hoe ik op die vraag heb geantwoord.

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Verhaal achter de sokken

13 juli 2014 13:16:19 BST

Mannen in Stijl hecht veel waarde aan kwaliteit. Het bijzondere van veel van de producten is dat ze door Italiaanse vaklui met de hand worden afgewerkt. Hoe dat precies in zijn werk gaat en waarom ik juist voor Sozzi als leverancier heb gekozen lees je hieronder. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Vaderdag 2014

31 mei 2014 21:28:26 BST

Vorig jaar heb ik al eens een klein consumentenonderzoek gedaan en voor Vaderdag bleken met name het (tuin)gereedschap, boeken en sokken populaire cadeaus om te geven. Dit jaar zal dat niet anders zijn vermoed ik.

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Italiaanse dag!

5 mei 2014 21:02:38 BST

Hoewel Mannen in Stijl een online onderneming is maakten we 4 mei toch een uitstapje naar een Italiaanse markt. 'Ciao Tongeren', een groots opgezet Italie evenement in Tongeren (België) stond op het programma. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Artikelen 41 tot 50 van 64 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7