Artikelen 21 tot 30 van 64 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oranje Herensokken tijdens Koningsdag

17 april 2017 19:37:59 BST

Met Koningsdag of grote sportwedstirjden waarin Nederlanders acteren hebben veel landgenoten de behoefte zich volledig in het oranje uit te dossen. Het kan allemaal niet gek genoeg. Ik laat hieronder zien hoe het ook meer ingetogen kan.

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Herenriem personaliseren voor bruidegom

12 maart 2017 21:08:29 GMT

Stel je eens voor. Je gaat trouwen en je wilt dat die ene dag alles perfect is geregeld. waarbij ook alle details moeten kloppen. 

Mannen in Stijl helpt je mee die details te verzorgen. Wij graveren je herenriem namelijk met een boodschap naar wens. Ondanks dat we hier een kleine vergoeding voor vragen dekt dit bij lange na niet te tijd die we aan het graveren besteden. We doen dit eigenlijk gewoon als service om zo een steentje bij te dragen de grote dag nog specialer te maken. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Duurzaamheid herensokken & kousen

27 januari 2017 08:58:04 GMT

Wanneer je zoals ik werkt in het hogere segment herensokken en kousen dan richt je je op een bepaald soort klant. De klant die bereid is een stukje meer te betalen voor kwalitatieve sokken en kousen. Die kwaliteit zit hem in maakwijze en gebruikte stoffen, maar lang niet altijd in een langere levensduur. Dat denken mensen nog weleens.

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

1 januari 2017 20:29:53 GMT

Allereerst wens ik een ieder het allerbeste voor 2017, met veel gezondheid en geluk. Het is een cliché, maar zoals ieder jaar is 2016 ook weer voorbij gevlogen. Echter, in dit jaar is er heel veel gebeurd. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Winterse Winactie

6 december 2016 09:16:08 GMT

Er zijn winacties en er zijn winacties. Ik kan je verzekeren; dit is echt een winactie! 

 

Kerstsokken & kersttrui

Met recht mag ik zeggen dat ik unieke sokken heb ontworpen en laten maken. In 4 jaar is dit mijn eerste eigen ontwerp sokken. De inspiratie komt overigens van een trui waardoor ik 2 maanden geleden voor het eerst zelf met een ontwerp aan de slag ben gegaan. Uiteraard zeer spannend, maar het resultaat is fantastisch, al zeg ik het zelf. 

 

herensokken winter kerst

 

Winactie

 
We kennen allemaal winacties, maar niet zoals deze. Wanneer je bij Mannen in Stijl namelijk minimaal 1 paar wintersokken aanschaft, doe je automatisch mee om onderstaande wintertrui te winnen die aan de basis stond van dit ontwerp sokken. Ik stel namelijk 4 (!) truien gratis beschikbaar. Lees hieronder wat je moet doen om mee te doen. 
 

Deze kasjmier wollen trui kun je winnen door:
1. minimaal 1 paar wintersokken te bestellen
2. de Facebook pagina van Mannen in Stijl leuk te vinden
3. het bericht via Facebook te delen
4. reageren op de Facebook post met een reden waarom jij de trui zou moeten winnen (deze post staat later vanavond pas online)

*Belangrijk: dit is een winactie met een knipoog. Opmerkelijk? Dat zeker! Mannen in Stijl kan echter niet garanderen dat je je exacte maat en overige voorkeuren krijgt toegestuurd mocht je winnen (naast groen zijn er ook blauwe truien). 
De actie loopt t/m 19 december zodat je de trui nog met kerst zou kunnen aantrekken of cadeau kan geven. De winnaars worden via nieuwsbrief en Facebook op de hoogte gesteld. 

Fijne feestdagen / Buon natale,
Carlo Lanza 

Geplaatst door Carlo Lanza

Fijne feestdagen!

29 november 2016 06:10:15 GMT

De maanden november en december. Vaak nat en koud, maar wel erg gezellig en druk. Voor mij is het een hele uitdagende tijd. In de zomer is het relatief rustig qua verkoop van sokken en kousen. Een uitzondering zijn de zomerse enkelsokken. November en december zijn over het algemeen de maanden die het drukste zijn. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Nieuwe herensokken en kniekousen

22 oktober 2016 12:38:06 BST

De laatste maanden is er veel gebeurd in het herensokken en kniekousen assortiment, zoals dat ook eigenlijk logisch is. Bepaalde kleuren lopen uit, we gaan een nieuw herfst - en winterseizoen in en daar moet ook anders op ingekocht worden. Dit jaar was een bijzonder jaar aangezien het label van Carlo Lanza sokken steeds breder en dieper wordt. Dit is dan ook terug te zien in het assortiment. Er is ook een totaal nieuwe variant in het assortiment toegevoegd, zowel in sokken als kousen. Hierover lees je hieronder meer. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Naar Italië!

7 oktober 2016 15:23:23 BST

Al 4 jaar vertel ik mensen hoe mijn enthousiasme over sokken en dan met name herensokken is ontstaan. Ook vertel ik met  groot enthousiasme hoe de sokken worden gemaakt. Daar gaat nu verandering in komen. Hoe? Ik ga het voortaan laten zien!

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Riem nodig, maar wat is mijn maat?

20 september 2016 07:53:20 BST

De herenriem: In het verleden heb ik er al eens eerder geschreven. Echter, gezien de vele vragen en onduidelijkheden bij klanten toch nog even een herhaling.

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

De 'onzichtbare' sok in de aanbieding!

25 augustus 2016 11:36:09 BST

Eigenlijk is het geen weer voor sokken, ik denk dat we het daar eens over zijn. Alleen kan niet iedereen op slippers lopen, gewoonweg omdat de werkgever dat niet apprecieert. Om praktische redenen vind ook niet iedereen het even prettig om met blote voeten de schoen aan te trekken.

Ik heb de oplossing! De enkelsok, ook wel bekend als de sneakersok. De Engelsen noemen dit trouwens de invisible sock. Ze zijn er wel, maar je ziet ze niet. 

Lees meer
Geplaatst door Carlo Lanza

Artikelen 21 tot 30 van 64 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5