Er zijn winacties en er zijn winacties. Ik kan je verzekeren; dit is echt een winactie! 

 

Kerstsokken & kersttrui

Met recht mag ik zeggen dat ik unieke sokken heb ontworpen en laten maken. In 4 jaar is dit mijn eerste eigen ontwerp sokken. De inspiratie komt overigens van een trui waardoor ik 2 maanden geleden voor het eerst zelf met een ontwerp aan de slag ben gegaan. Uiteraard zeer spannend, maar het resultaat is fantastisch, al zeg ik het zelf. 

 

herensokken winter kerst

 

Winactie

 
We kennen allemaal winacties, maar niet zoals deze. Wanneer je bij Mannen in Stijl namelijk minimaal 1 paar wintersokken aanschaft, doe je automatisch mee om onderstaande wintertrui te winnen die aan de basis stond van dit ontwerp sokken. Ik stel namelijk 4 (!) truien gratis beschikbaar. Lees hieronder wat je moet doen om mee te doen. 
 

Deze kasjmier wollen trui kun je winnen door:
1. minimaal 1 paar wintersokken te bestellen
2. de Facebook pagina van Mannen in Stijl leuk te vinden
3. het bericht via Facebook te delen
4. reageren op de Facebook post met een reden waarom jij de trui zou moeten winnen (deze post staat later vanavond pas online)

*Belangrijk: dit is een winactie met een knipoog. Opmerkelijk? Dat zeker! Mannen in Stijl kan echter niet garanderen dat je je exacte maat en overige voorkeuren krijgt toegestuurd mocht je winnen (naast groen zijn er ook blauwe truien). 
De actie loopt t/m 19 december zodat je de trui nog met kerst zou kunnen aantrekken of cadeau kan geven. De winnaars worden via nieuwsbrief en Facebook op de hoogte gesteld. 

Fijne feestdagen / Buon natale,
Carlo Lanza