Vorig jaar heb ik al eens een klein consumentenonderzoek gedaan (lees hier) en voor Vaderdag bleken met name het (tuin)gereedschap, boeken en sokken populair om cadeau te geven. Dit jaar (15 juni a.s.) zal dat niet anders zijn vermoed ik. Hoe dat komt? Dat zal ik uitleggen. Mannen zijn over het algemeen praktische wezens. Aangezien het praktisch is om gewoon ongeveer hetzelfde te blijven doen als anders zullen ook dit jaar de sokken weer erg populair zijn. 

Inspiratie

Om je ook dit jaar de nodige inspiratie te geven heeft Mannen in Stijl een actie bedacht waarbij het mes aan 2 kanten snijdt. Stijlvol en praktisch!

Ik zal uitleggen hoe. Wanneer je bijvoorbeeld onderstaande oranje sokken zou kopen voor Vaderdag verras je hem met een stijlvol en uiterst praktisch cadeau. Waarom praktisch? a) oranje sokken zijn uiterst makkelijk te vinden in de sokkenlade. Je raakt zelden 1 van de 2 kwijt. b) het WK komt eraan. Dit jaar loopt vader niet met de meest schaamteloze oranje kleding rond, maar heel stijlvol met een subtiel oranje detail, namelijk sokken. 

Kortingsactie

Bij Mannen in Stijl krijg je:

  • 10% korting met kortingscode Vaderdag2014 (geldig tot en met 15 juni). 
  • Gratis geschenkverpakking met handgeschreven boodschap   
  • Gratis verzending vanaf 2 paar 

Verras je vriend, man, vader of opa met handgemaakte sokken, een das, riem of pochet en Vaderdag 2014 wordt gegarandeerd een fantastische dag!