De bruidegom en herensokken

Het wordt warmer en daardoor staan er weer veel bruiloften voor de deur. In de aanloop naar de grote dag kreeg ik altijd veel berichten van bruidegommen die een specifieke kleur herensokken zochten. Regelmatig vrij kort voor de bruiloft. Niet verrassend, want wij mannen regelen bepaalde (ook belangrijke) zaken vaak op het laatste moment. Persoonlijk vond ik dit- naast de grote eer- ook een hele mooie uitdaging. Meestal lukte het dan ook om de juiste kleur sokken net op tijd te regelen. 

Ivoorwitte herensokken 

Inmiddels zijn deze berichten minder geworden. Niet omdat er minder bruiloften zijn maar omdat ik mijn collectie gekleurde sokken steeds verder heb weten uit te breiden door de jaren. Zo kwam vorig jaar het verzoek voor ivoorwitte herensokken. Ik moest even slikken moet ik eerlijk bekennen, maar dienstverlenend als ik ben, heb ik de kleur laten maken in Italie. Sindsdien is ivoorwit in de warmere maanden van het jaar dé kleur op sokkengebied. Waarom vraag je je wellicht af? Vele mannen combineren deze kleur namelijk met de bruidsjurk van de vrouw. Als kers op de taart kopen ze er vaak ook nog een ivoorwitte stropdas bij.

Veel veranderd op sokkengebied

In het verleden was dit natuurlijk ondenkbaar. De bruidegom droeg gewoon zwarte of blauwe sokken, toch geen roze of witte? Dat is de laatste jaren natuurlijk veranderd, zoals alles eigenlijk op gebied van sokken is veranderd. Alles kan en mag en ook op het gebied van kleur kan het niet gek genoeg.

Raadpleeg mij vooral voor de juiste kleur sokken

Mocht er toch nog een kleur zijn die niet in het assortiment herensokken zit van Mannen in Stijl? Neem dan direct contact met mij op, want de zoektocht naar dé kleur sokken voor jou zie ik als grote uitdaging! 

Aan alle bruiloften en bruidegommen; alvast van harte gefeliciteerd! 

Kleurrijke groet,

Carlo