De laatste weken was ik weer volop aan het schrijven over wat mij zoal bezighield gedurende mijn dagelijkse rol als eigenaar van een herensokken merk. Totdat we ons afgelopen maandag moesten melden in het ziekenhuis. Niets ernstigs gelukkig, maar juist iets heel mooi. Mijn vrouw werd namelijk ingeleid voor ons 3e kindje.

Een troonopvolger

Met 16 weken wist ik al wat het zou worden. Na 2 dochters verbaasde ik mezelf dat ik nog steeds heel erg graag wilde weten wat het zou worden, aangezien de kans op een 3e dochter natuurlijk groot is wanneer je er al 2 hebt. Misschien hoeft dit statistisch helemaal niet zo te zijn, maar ik denk dan altijd terug aan een oud buurman van mij in Den Haag met 6 dochters.

Toen ik hoorde dat het een zoon zou worden, veerde ik op van mijn stoel. Hoe je het ook wend of keert; na 2 dochters is het gewoon erg mooi om nog een zoon te mogen krijgen. Zijn naam is Sett Luca Lanza! Wellicht wel opvolger van mijn herensokken merk. 

Minder bezoeken

Door de drukke tijd thuis ben ik uiteraard minder op bezoek bij klanten dan anders. Dit kwam mij ook wel even goed uit aangezien de kerstsokken binnen zijn die middels een ontwerp wedstrijd op online platform Manners zijn gerealiseerd. Zie hieronder het resultaat van winnaar Tjerk, die als prijs een jaar lang gratis sokken verdiende en die zijn ontwerp sokken daadwerkelijk geproduceerd zag worden in Italie.

Kerstsokken

Doordat de kerstsokken recent zijn geleverd en er al vele winkels een order hadden geplaatst was het tussen de flessen door inpakken geblazen! Persoonlijk ben ik zeer trots op het resultaat en ontwerp! Ze zijn in 3 kleuren beschikbaar in een one size fits all variant. 

herensokken carlo lanza