Gezelligheid

De aankomende feestdagen, voor velen een gezellige periode die in het verschiet ligt. De feestdagen zijn onlosmakelijk verbonden met het geven en krijgen van cadeaus. Hoe ouder we worden, hoe meer we geven overigens. Toch krijgen we regelmatig zelf ook nog iets, maar wat vraag je dan voor Sinterklaas of Kerst?

Praktische cadeaus

Mannen zijn vaak van de praktische cadeaus. In een eerdere blog heb ik daar al eens iets over geschreven. Vraag een gemiddelde man wat hij voor cadeau zou willen hebben en hij zegt: ''Ach, doe maar iets praktisch''. Maar wat is dan praktisch?

Dat kan uiteraard van alles zijn: een boek, geurtje, boormachine, sokken etc. Sokken? Ja sokken! Een uiterst praktisch cadeau. Wij mannen dragen ze iedere dag en regelmatig zijn we er 1 kwijt. Dus hoe praktisch is dat?

Kortingsactie

Mannen in Stijl heeft speciaal voor de komende feestelijke periode een kortingsactie in het leven geroepen. Met kortingscode Rendier krijg je 15% korting op alle accessoires! Dus niet alleen sokken, maar ook een mooie Italiaanse riempochet of een typisch Italiaanse stropdas koop je met korting. 

Dit jaar krijgen veel mannen hopelijk niet alleen een praktisch, maar ook een stijlvol cadeau!

 

Overweeg je iets cadeau te geven, geef dit dan aan via info@manneninstijl.nl en Mannen in Stijl zorgt ervoor dat er iets speciaals van wordt gemaakt. 

Geniet in ieder geval van de komende dagen mannen in stijl en sinterklaas