Beurs, portemonnee of portefeuille

 

Hoe je ze ook noemt; portemonnee, beurs of portefeuille, ze zijn onlosmakelijk verbonden aan de man. Waarom eigenlijk? Nu is het natuurlijk zo dat mannen traditioneel gezien de rekening betalen. Dit is het moment dat het vaak afgeleefde stuk leer uit de (kont)zak getoverd wordt. De meeste mannen stoppen het stuk leer - want dat is het in feit wat oneerbiedig wannneer je het op deze manier gebruikt - te pas en te onpas in de kontzak. Vaak zijn afdruk achterlatend in de broek

De portemonnee en Mannen in Stijl

Mannen in Stijl zou Mannen in Stijl niet zijn als ook aan dit typische mannen detail werd gedacht. De achtergrond van deze toevoeging van het assortiment begon in het najaar van 2014 toen Mannen in Stijl werd benaderd door het Amsterdamse Quasso. Quasso, een onderneming met een wereldwijd netwerk aan klanten sprak de doelstelling uit om Nederland te willen veroveren.

 

In feite bewandelen ze de omgekeerde weg aangezien Quasso in het buitenland een gevestigde naam heeft door een actief winkelnetwerk, maar in Nederland iets minder bekend is.

 

Ik begreep de onderliggende visie van Quasso, aangezien je de portemonnee kunt vergelijken met de accessoires die Mannen in Stijl al verkoopt. Allen details maar op bepaalde momenten zeer zeker zichtbaar. Een zeer goed voorbeeld hiervan zijn natuurlijk onze sokken en kousen. Daarnaast laat Quasso deze kleine kunstwerken maken in Italië. Gezien mijn eigen ervaring met het land was ik er dan ook direct van overtuigd dat de kwaliteit en afwerking zeer goed moest zijn. 

 

Creditcardhouder Green Arctic, een stijlvolle en zeer verfijne cardhouder die ook nog eens zeer praktisch in gebruik is. 

 

Uitbreiding in portemonnees en creditcardhouders

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat echte heren gaan voor een stijlvolle cardhouder en/of portemonnee. Mannen houden over het algemeen van stijlvolle details die functioneel zijn. Daarom hebben Quasso en Mannen in Stijl besloten de samenwerking na een korte pilotperiode door te zetten en het assortiment uit te breiden. Op korte termijn worden daarom 4 fantastische nieuwe varianten toegevoegd aan het assortiment zodat onze klanten ook steeds meer de keuze heeft om te variëren. 

 

Svarius portemonnee: 1 van de nieuwe varianten binnenkort verkrijgbaar bij Mannen in Stijl!