Kwaliteitssokken voor een breder publiek!

 

Met de verkoop van sokken heb ik destijds een bewuste keuze gemaakt voor kwaliteit. Ik vond het belangrijk om goede producten te verkopen. Daarbij wilde ik geen gedoe met klachten of retouren maar juist vertrouwen winnen. Nu inmiddels 3 jaar verder besef ik me ook dat deze kwaliteitssokken uit Italie niet voor iedereen weggelegd zijn. Begrijpelijk, maar ook jammer. We geven met zijn allen wel veel geld uit aan kleding en schoenen, maar sokken moeten toch bij voorkeur zo goedkoop mogelijk omdat niemand ze ziet....denken er een hoop.

 

Volume-voordeel

 

Sinds kort is dit veranderd bij Mannen in Stijl. Voor de meest popuaire sokken en kousen heb ik namelijk een staffelkorting ingebouwd. Hoe werkt het? Eigenlijk heel simpel. Hoe meer paar je koopt, hoe goedkoper het product wordt. Heel makkelijk wanneer je vaak donkerblauw, grijs of zwart draagt. Ik heb overigens gekozen om met deze kleuren te starten omdat dit veruit de populairste kleuren zijn bij mannen en ik eerst wil kijken of deze manier van aanbieden werkt. 

De varianten die op dit moment beschikbaar zijn in de categorie sokken:

Donkerblauw / Grijs / Zwart 

In kousen is dat eveneens in:

Donkerblauw / Grijs / Zwart 
 

Ook voor wol wordt deze staffel straks uitgebreid. Op dit moment is alleen de grijze variant beschikbaar in kousen.

 

Kwaliteitssokken voor iedere man binnen handbereik

Door deze keuze hoop ik de sokken en kousen voor een breder publiek beschikbaar te maken. Het voelt echt anders wanneer je sokken draagt die met veel zorg zijn gemaakt. Daarnaast is het een extra voordeel voor vele vaste klanten. 

 

Heb je vragen of suggesties, laat het me vooral weten.