Eerder al schreef ik over het grote aantal bruidegoms dat jaarlijks op Carlo Lanza sokken loopt. Uiteraard zie ik dit als een grote eer! En om deze groep mannen te eren heb ik samen met 1 van mijn verkooppunten een Bruidegom-sok laten maken.

Sokken voor de Bruidegom

Het grote aantal bruidegoms dat jaarlijks in Carlo Lanza sokken loopt op dé dag werd steeds groter. Al langer speelde ik dan ook met het idee om iets bijzonder te ontwikkelen. Totdat ik hierover in gesprek raakte met 1 van mijn winkelklanten. Hij gaf aan veel bruidegommen te kleden en zocht daar bijpassende sokken bij. Na een korte brainstorm (moeilijk is het natuurlijk niet), kwamen we tot de volgende tekst: Just Married. Hoe toepasselijk wil je het hebben?

Sokken op maat laten produceren

Samen met mijn sokkenproducent uit Italie zijn we gaan kijken naar de juiste afmeting van de tekst, het lettertype en de wijze van weven. De sokken worden namelijk met grote breimachines gemaakt en daarom is het cruciaal dat teksten niet te klein op de sok worden geweven aangezien ze anders onleesbaar worden. Qua kleuren waren we er snel uit. We kozen voor de meest populaire blauwe kleur en grijs met ivoorkleurige letters.

Zie hieronder het resultaat. Wat vind je ervan? Door op de foto te klikken ga je direct naar het betreffende paar sokken toe. Wellicht ook leuk om cadeau te geven! 

Ze zijn er in Royal blue: 

 

En in midgrijs, eveens met ivoorkleurige tekst.