Nieuwe huisstijl Mannen in Stijl! 


Regelmatig sla ik vanuit mijn enthousiasme door en vergelijk mijn producten met kleine kunstwerken. Meer dan eens kijken mensen mij dan vragend aan. 'Het gaat toch om sokken, riemen en dassen'? Althans, dat hoor je ze soms bijna denken.


Nu kan ik écht zeggen dat het kunst betreft. Sinds kort ben ik in contact geraakt met Hilbrand Bos. Hilbrand is 'art illustrator' en dan gespecialiseerd in mode. Na het eerste gesprek bleek al snel dat we dezelfde ideeën hadden van wat mooi is. Gezien de hele ontwikkeling van Mannen in Stijl en het opzetten van een nieuw sokkenmerk ben ik op zoek naar een stijl die past bij wat ik wil uitstralen. Aangezien handwerk, ambacht en persoonlijke aandacht belangrijke facetten zijn, past het werk van Hilbrand hier zeer goed bij.

Zie hieronder het resultaat van het werk dat hij speciaal voor mij heeft gemaakt. Ik ben er bijzonder trots op! Deze illustratie komt straks op de homepage te staan en wellicht komen hier nog andere illustraties in dezelfde stijl bij. 

Ik ben in ieder geval erg enthousiast. Wat vind jij ervan? Reacties worden zeer gewaardeerd en kunnen naar info[a]manneninstijl.nl. 

sokken dassen en riemen