De volgende stap voor Mannen in Stijl 

 

Mannnen in Stijl bestaat inmiddels 2 jaar. Het is daarom ook tijd voor een volgende stap. Deze volgende stap is om meer naamsbekendheid te creëren met als doel het trouwe en vaste klantenbestand uit te bouwen.


Na eerder een actie met Esquire opgezet te hebben, werd ik recent door JFK Magazine benaderd om deel te nemen aan een sponsoractie. Voor het JFK Greatest Man gala zocht men sponsors om een goodie-bag te vullen. Aangezien het thema Italië was, kwam men al snel bij mij uit. Ook dat is natuurlijk leuk om te horen. 

 

Sponsoring 450 paar sokken! 

Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben, heb ik ingestemd om deel te nemen en maar liefst 450 (!) paar sokken te doneren voor het Greatest Man gala. Alhoewel het een flinke investering is geweest had ik er direct een goed gevoel bij. De sokken van Mannen in Stijl kwamen namelijk in 450 goodie-bags van potentiële klanten. Daarnaast kreeg ik er een advertentie voor terug in het schitterende blad en een online vermelding.


JFK goodie-bag Greatest Man Gala 2014

JFK the 50th!

Gisteren stond de presentatie van de 50ste editie van het JFK Magazine op het programma. Deze editie - waar Mannen in Stijl dus ook plekje in heeft bemachtigd - werd gepresenteerd in Club Abe in Amsterdam. Club Abe is een oud bankgebouw, omgebouwd tot club & lounge. Sinds ik in Heerenveen woon kom ik niet dagelijks meer in Amsterdam en ondanks het een dinsdagavond betrof hebben we toch ons gezicht even laten zien. Hieronder een kleine impressie. 

 

herensokken mannen in stijl herensokken herenriemen dassen sokken dassen riemen pochetten herensokken riemen voor mannen dassen

 

Ik kan jullie verzekeren dat het een zeer late maar geslaagde dinsdagavond was!