Little Italy!

De afgelopen 3 dagen stonden in het teken van Little Italy in de Westergasfabriek te Amsterdam. Little Italy is 1 van dé Italië beurzen van Nederland voor echte liefhebbers. Italiaanse muziek, eten, wijn etc. Werkelijk alles dat met Italië te maken heeft, passeert de revue. Dit jaar waren voor eerst ook de Italiaanse sokken van Carlo Lanza vertegenwoordig, ik dus. Al meerdere keren ben ik benaderd om hier te staan, echter nu vond ik het tijd om het ook eens te doen. Ik doe nog steeds alles alleen rondom mijn merk, dus in eerste instantie vond ik 3 dagen te lang met daarbij de benodigde voorbereiding. Ik ben echter zeer blij dat ik het toch gedaan heb.

Wat een enthousiaste mensen heb ik ontmoet! Het was zelfs zo dat op de vrijdag een meneer kniekousen kocht en zondag aan andere mensen stond te vertellen dat ze zo lekker zaten. Een betere ambassadeur kun je je niet wensen! Volgend jaar ben ik dan zeker weer van de partij. Al is het alleen al vanwege de schitterende locatie.

herensokken carlo lanza op Little Italy

Nieuwe verkooppunten

Ook op het gebied van verkooppunten zit de groei er flink in. Waar ik het jaar afsloot met 74 verkooppunten, staat de teller nu op 85 waarbij ik er ook nog een aantal moet uitleveren. Nieuwe aanwinsten die de Carlo Lanza herensokken verkopen zijn er onder andere te vinden Berkel-Enschot, Hengelo, Den Haag, Dordrecht en Deventer! De 90 en daarmee ook de 100 (!) is in zicht. Een mijlpaal vind ik zelf. Het leukste hieraan is dat ik de afgelopen maanden voor het eerst zelf ben benaderd door winkels. Tot nu toe was ik diegene die men belde om hen te vertellen over mijn merk. Dit geeft aan dat het reizen door heel Nederland en straks ook België zijn vruchten aan het afwerpen is. 

Ook wil ik hierbij van de gelegenheid gebruik maken jou te bedanken voor de steun. Mede dankzij jou is deze groei in sneltreinvaart gegaan dus hartelijk dank!

Voor nu een fijne avond.

Ciao,
Carlo