Waarom sokken vroeg iemand me laatst.,Waarom sokken?’ reageerde ik, nogal verbaasd. Voor mezelf was het een vrij logische keuze om ‘in de sokken’ te gaan, maar tegelijkertijd begreep ik wel dat dat niet voor iedereen zo is.

 

Ik vertelde mijn gesprekspartner dat het behalve het leveren van een stukje meesterschap voor de voet nog een achterliggende gedachte heeft. Laat ik voorop stellen dat ik weet dat het gros van de mannen het moment dat hij ‘s ochtends zijn sokkenlade opentrekt niet als heel bijzonder ervaart. Meer als een soort noodzakelijk kwaad misschien. Eigenlijk is dat vreemd. Want waarom zouden we 1 van de eerste acties/keuzes van de dag niet wat kleurrijker maken?

 

Jan de Hoop

Ik snap ook best dat mensen in de ochtend gelukkiger worden van bijvoorbeeld de snoozeknop, een goede kop koffie met daarbij het nieuws met Jan de Hoop. Maar noem het filosofisch of zelfs overdreven. Ik start mijn dag pas goed wanneer ik mijn sokkenlade opentrek en er een enorme variatie aan gekleurde meesterwerkjes me toelachen. Sokken waar een verhaal achter zit. Sokken die geen wereldreis vanuit het verre Oosten hebben gemaakt nadat ze van de fabrieksband zijn komen rollen, maar die dichbij en met zorg zijn gemaakt.

 

5 paar voor een tientje

Om iedere man ditzelfde geluksmoment zoals ik hem ervaar te laten ervaren zal een utopie zijn. Het gros van de mannen koopt zijn sokken voornamelijk zonder al teveel poespas bij een warenhuis waar ze net toevalligerwijs 5 paar voor ‘een tientje’ in de aanbieding hadden. En voor de duidelijkheid: hier is niets mis mee, alleen zijn dat niet de mensen waar ik me op richt met Mannen in Stijl.  

De achterliggende gedachte van mijn onderneming is om het geluksmoment geleidelijk aan over te brengen. Met sokken kun je je juist onderscheiden in deze wereld , waar veel mensen geïnspireerd door de laatste mode hetzelfde gekleed gaan.

 

Kleurrijke korting

Juist voor die mensen ben ik sokken gaan verkopen. Dat geluksmoment en die goede start in de ochtend gun ik namelijk iedereen.

Om wat extra kleur te geven aan dit artikel zijn de volgende sokken de rest van de maand augustus met 20% korting te verkrijgen!

 

 

 

Kortingscode = kleurrijkestartvandedag 

 

Gooi de schroom van je af en pak dat geluksmoment in de ochtend!