Het is weer gelukt hoor dit jaar. Wat? Nou, met hét cadeau voor mannen te komen! Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder snel door. 

Ieder jaar zijn de feestdagen het moment om als sokkenmerk een groot publiek aan te spreken. Daarom ben ik ieder jaar - rond juni vaak al - druk met het verzinnen wat te doen. Eerder dit jaar sprak ik een importeur van Italiaans bier. Aangezien bier en sokken los van elkaar hele populaire producten bij mannen zijn, kreeg ik niet snel daarna het welbekende eureka moment. 

Bier en sokken

Dit moet het nieuwe cadeaupakket worden; een combinatie van Italiaanse Carlo Lanza sokken en Italiaans bier. Samen met de vormgever zijn we aan de slag gegaan en al snel kwamen we met een ruwe versie, waarna de drukker een proef kon maken. Uiteindelijk merk je dat alle details belangrijk zijn, want flesjes bier uit Italie zijn vaak hoger dan de Nederlandse variant. De Italiaanse variant pastte dus niet in de standaard 'inlay' van de drukker. Gelukkig kon hier op tijd nog een wijziging doorgevoerd worden.

herensokken carlo lanza cadeau

Het resultaat

Uiteindelijk mag het resultaat er zijn. Zie hierboven hét cadeau voor mannen, met 2 paar Italiaanse herensokken en 2 flesjes Italiaans bier van het merk Birra Italia. Birra Italia is een biermerk uit de regio Udine en is een fris pilsener biertje. De sokken zijn - door iets meer elasthan toe te voegen in het breiproces - gemaakt in een one size fits most variant. Mannen met de maatrange 40-46 moeten deze variant dus zonder problemen passen.

Het bierpakket is in ongeveer 60 winkels verkrijgbaar in Nederland. Wil je weten waar precies, laat het me dan even weten via info[a]carlolanza.com. 

Ondanks dat het vroeg is, wens ik je alvast hele mooie dagen toe. 

Ciao!