Bruidegommen opgelet; Mannen in Stijl personaliseert je herenriemStel je eens voor. Je gaat trouwen en je wilt dat die ene dag alles perfect is geregeld. waarbij ook alle details moeten kloppen. 

Mannen in Stijl helpt je mee die details te verzorgen. Wij graveren je herenriem namelijk met een boodschap naar wens. Ondanks dat we hier een kleine vergoeding voor vragen dekt dit bij lange na niet de tijd die we aan het graveren besteden. We doen dit eigenlijk gewoon als service om zo een steentje bij te dragen de grote dag nog specialer te maken. 

Producten met een verhaal

Zonder de riem te graveren is hij al bijzonder. Het leer van de herenriemen van Mannen in Stijl kopen we namelijk in Toscane. Vervolgens worden de riemen in Napels gemaakt. Voor het maken van een riem worden standsvormen gebruikt die op het leer worden gelegd waarna een medewerker een pneumatische stands op de vorm laat neerkomen en zo ontstaat de vorm van de riem. Dit zelfde wordt gedaan met het binnenwerk, lusjes, gespvorm en de voering waarna dames aan naaimachines het geheel stikken. Daarna wordt geheel met de hand de zijkant afgewerkt met een soort "lak" en worden de gespen aan de riem gezet. 

Je herenriem personaliseren

Personaliseren is nog steeds erg populair. Je ziet het in veel maatpakken terugkomen en zelfs schoenen. De optie voor riemen was er nog niet, maar nu dus wel!

Op dit moment is het alleen mogelijk om het invulveld aan te vinken in het product 'maak je riem persoonlijk'. Wanneer je deze optie aanvinkt zal de riem bij het afrekenen slechts €5,- duurder zijn. Dit is een introductieprijs en zeer scherp. De tijd die erin gaat zitten is afhankelijk van de lengte van de tekst minimaal een half uur. Eerst moet de foliepen verwarmd worden en wordt de tekst uitgeprint op papier. Dit papier wordt vastgeplakt op de folie die vervolgens weer is vastgeplakt op de riem zodat deze niet verschuift. De folie speelt in combinatie met de verhitte foliepen de belangrijkste rol. Bij het verhitten van de folie wordt deze als het ware in het leer geperst. Uiteindelijk is het resultaat een gegraveerde persoonlijke tekst in je nieuwe riem. 

herenriem personeliseren

Verwachte levertijd & hoe te bestellen

Gemiddeld verzenden wij onze herenriemen binnen 24 uur. Voor deze bewerking vragen we je echter iets meer geduld. De gemiddelde levertijd zal afhankelijk van de extra drukte die deze service oplevert ( ;-) ) een week zijn. 

Je kunt de tekst die op de riem moet komen op de specifieke productpagina invoeren in het invulveld. Lettertype kun je nog niet bepalen. We werken standaard met Comic Sans omdat dat een mooie sierlijke letter is en anderzijds omdat het resultaat hier het beste mee wordt. Om vergissingen te voorkomen vragen wij je de tekst die op de achterkant van de riem moet komen naar info@manneninstijl.nl te mailen, samen met je bestelbevestiging. Wij lopen de laatste details met je na zodat alles klopt, net zoals alles moet kloppen op de grote dag!