Bruiloften en witte sokken


Mannen en mode-accessoires. Vaak hand in hand, maar nog vaker onbegrepen. Ofwel door een gebrek aan interesse, of het wordt als niet stoer gezien.


Totdat de man gaat trouwen! Dan is er vaak een thema-kleur, die de vrouw natuurlijk heeft uitgekozen. De man moet er dan sowieso aan geloven. Vaak vragen ze mij dan om advies, nou ja, om eerlijk te zijn doet de vrouw dat toch liever zelf. Ik vind het fantastisch als men mij vraagt om advies. Feitelijk vragen ze je om jou dé details te leveren voor de belangrijkste dag van hun leven. Eigenlijk ben ik daar wel heel erg trots op!

 

Sokken, riemen, dassen, pochetten

 

In de basis gaat het dan om riemen, pochetten, dassen en uiteraard sokken. Het is zelfs al meer dan eens voorgekomen dat ik aan de hand van de themakleur een kleurstaal naar Italië heb gestuurd om daar een zelfde kleur sokken of das bij te maken. Niets is te gek aangezien het gaat om de belangrijkste dag van iemands leven.

 

Deze week nog kreeg ik de vraag om 11 paar sokken en 11 paar bijkleurende mintgroene dassen te leveren voor een bruiloft die in Italië plaats zou gaan vinden. Mooi verhaal is dat, voor op je website bijvoorbeeld.

 

De top 3 van populairste thema-kleuren waarbij men mij om advies vraagt zijn overigens:


1. Roze

2. Mintgroen

3. Fuchsia

herensokken mintgroen geel

 

Witte sokken terug in de mode!?

 

Als nieuwe topper komt daar straks gebroken wit bij. Al meer dan eens heb ik de vraag gekregen of ik ook witte sokken zou kunnen leveren. Na eerst 2-maal gevraagd te hebben of dit een serieuze vraag was, bleek dit echt een zeer populaire kleur te zijn voor het huwelijk. De vrouw draagt een gebroken witte jurk, de man laat deze kleuren terugkomen in de das en de sokken. Een soort van bruidssok zullen we maar zeggen. Eigenlijk klinkt dit heel logisch, maar gewaagd is het zeker wel. 

 

Geloof het of niet, maar de eerste (gebroken) witte sokken zijn besteld! Mannen in Stijl brengt de witte sok weer terug in de mode! Lijkt me een mooie kop voor in de krant!

Een goed weekend en uiteraard een fijne Koningsdag toegewenst!