Het bruidsseizoen gaat weer van start. Voor veel bruidegommen betekent dit keuzes maken. Keuze omtrent het pak, maar natuurlijk ook de accessoires. De tijd dat alleen de vrouw centraal stond met haar jurk is voorbij. De man pakt inmiddels ook uit met uitgesproken patronen in het pak en accessoires. Juist in die accessoires heeft Mannen in Stijl een aantal tips.

Unieke details

In 2018 zie je ook weer veel kleur terugkomen in de kleding van de bruidegom. Zowel in het pak als in de accessoires. Bij Mannen in Stijl merken wij al enige jaren dat bruidegommen gaan voor opvallende kleuren wanneer het om herensokken gaat. Roze, mintgroen en ivoorwit zijn toch nog steeds dé opvallendste kleuren. Het mag allemaal net wat flitsender dan pakweg 5 tot 10 jaar geleden en dat merk je. Ook wordt er steeds meer uitgepakt met accessoires als manchetknopen, pochets, bijzondere dassen. 

Combineren van herensokken, herenriem & personaliseren

Er wordt dan ook flink op los gecombineerd. Kijkend naar de herensokken, dan wordt deze vaak met de kleur van de accessoires van de gehele setting van de bruiloft gecombineerd. Wanneer roze of mintgroen veel terugkomt, dan draagt de bruidegom regelmatig een zelfde kleur mintgroene of roze herensokken. Ook met de riemen zie je steeds meer ontwikkeling, zowel in kleur als in structuur. Het opvallendst is toch wel de diversiteit in kleuren die je ziet. Bij Mannen in Stijl zijn diverse gekleurde herenriemen beschikbaar. Het bijzondere zit hem echter in het feit dat je je riem kunt personaliseren. Voor een kleine meerprijs (9,50) kun je jouw unieke tekst laten plaatsen aan de binnenkant van de riem. Wel zo bijzonder voor deze unieke dag in je leven!

Hoe je jouw herenriem kunt laten personaliseren? 

Wanneer je de kleurkeuze hebt gemaakt, kun je in het specifieke product van de gekozen herenriem onderin een tekst toevoegen. De extra kosten hiervan zijn 9,50. Dit komt mede doordat de riem wordt bewerkt met een verwarmde laserpen en dit is een uiterst secure klus aangezien de tekst er wel puntgaaf op moet komen. Mocht je nog inspiratie nodig hebben; kies de datum van jullie huwelijksdag of een (korte) lijfspreuk.

We bieden deze dienst puur als extra service om je te helpen aan een unieke riem. Houdt de tekst dan ook graag zo kort en bondig mogelijk. Overleg anders even met ons via info@manneninstijl.nl of telefonisch via 0513-841014. 

Mannen in Stijl wenst alle bruidsparen een fantastische dag toe met uiteraard mooi weer!