Kwart vaders krijgt sokken cadeau

Populaire cadeaus voor Vaderdag zijn standaard de cadeaubonnen. Hoe tactisch is het als je als vrouw je man een cadeaubon geeft voor een bouwmarkt. Een klassieke win-win situatie. Andere populaire cadeaus zijn tijdschriften/boeken en spullen voor in de tuin.

 

Maar wist je dat een kwart van de mannen die vader of opa zijn sokken krijgt op Vaderdag? Eigenlijk verbaasde me dat niet. Sokken zijn namelijk altijd nodig in ons land. Hoe vaak is het nu zulk mooi weer dat we de sokken in de kast kunnen laten. Daarnaast zie je steeds meer mannen die niet alleen de aandacht schenken aan bjjvoorbeeld goede schoenen, maar zijn zich steeds bewuster van het feit dat sokken ook zichtbaar zijn en serieus afbreuk kunnen doen aan je gehele presentatie. 

 

Uit online onderzoek zijn we ook nog achter een aantal leuke sokkenfeitjes gekomen:
• De helft van de Nederlandse mannen mist geregeld een sok, waardoor het paar niet meer compleet is
• Gemiddeld zijn we per maand 15 minuten bezig met het ‘matchen' van sokken
• Mannen hebben er minder moeite mee dan vrouwen om twee verschillende sokken te dragen


Na deze constatering heeft Mannen in Stijl voor Vaderdag 2013 dan ook een mooie kortingsactie in het leven geroepen. Vanaf 25 mei tot en met 16 juni krijg je 20% korting op iedere aankoop met actiecode 'Vaderdag 2013'. Voor alle mannen die geregeld sokken kwijtraken of teveel tijd kwijt zijn aan het matchen van die zwarte of grijze sokken: koop een paar gekleurde sokken bij Mannen in Stijl en je koopt niet alleen kwaliteit, maar je bespaart jezelf ook veel tijd!