Moois nieuws vanuit het front kan ik jullie melden. De komende maanden zal ik namelijk als columnist optreden voor het platform Manners. Manners schrijft dagelijks over alles wat de moderne man boeit. Sinds een jaar of 2,5 heb ik goed contact met de hoofdredacteur van Manners. Aangezien ik met Mannen in Stijl en het opzetten van een nieuw sokkenmerk spannende tijden beleef hebben we overeenstemming bereikt om dit te gaan delen met de volgers van Manners. 

 

Carlo als columnist

Schrijven is niet nieuw voor me. De vaste volgers hebben al eens eerder wat voorbij zien komen. Zo heb ik artikelen geschreven voor platforms als De Ondernemer, Dolce Via, Manners, MannenStyle, Manify etc. Vaak schrijf ik over onderwerpen die me bezighouden. Aan inspiratie dan ook geen gebrek. Vanuit Mannen in Stijl maak ik dagelijks dingen mee die het waard zijn om over te schrijven. Althans, wanneer ik er de moeite voor doet en er echt voor ga zitten. 

 

Waar ga ik zoal over schrijven?

De komende maanden zal ik ongeveer 2-wekelijks schrijven over onderwerpen die me op dit moment bezighouden. Dit zijn o.a. de volgende onderwerpen;

 

  • stap van online naar fysieke winkels met sokken
  • opzetten nieuw merk en wat daar allemaal bij komt kijken
  • Opzoeken media met nieuwe merk 

 

Eigenlijk is er zoveel te beschrijven en zijn bovenstaande onderwerpen de toppen van de ijsberg. Want wat zijn nu precies de verschillen tussen online en offline. Inmiddels weet ik er genoeg te benoemen en vergt het een hele andere manier van werken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je direct kunt leveren aan winkels wanneer ze bestellen. Ik heb dan ook verschillende leveranciers benaderd en een vergelijk moeten maken tussen kwaliteit en bestelcondities. Ook heb ik klanten laten testen en laten meedenken in de 'perfecte' sok. 

Blijf me dan ook volgen. Je weet nooit of je er nog inspiratie uit kunt halen. Inmiddels zijn er al 2 (startende) ondernemers die me vanuit het eerste artikel op Manners hebben benaderd om in gesprek te gaan en te bekijken of we elkaar kunnen versterken. Dat is voor mij al de winst. Schrijven over iets wat ik leuk vindt en anderen helpen met hun plannen of onderneming.

 

Lees hier het eerste artikel

 

Ciao,

 

Carlo Lanza