Ieder jaar proberen we met de feestdagen weer een verrassing uit de hoge hoed te toveren. Een verrassing met sokken uiteraard. Dit jaar is dit iets zeer bijzonders geworden: een limited edition bier- en sokken pakket. Alles uit Italië uiteraard.

Een uniek pakket met sokken en bier 

Bier en sokken is wellicht een niet-alledaagse combi. Echter, los van elkaar behoren ze tot de meest populaire cadeaus voor mannen. Al jaren eigenlijk. Het geheim achter dit succes is simpel. Mannen houden van praktische cadeaus en zowel bier als sokken behoren tot deze categorie. Inmiddels zijn zowel de sokken als het bier in bestelling.

Het betreft een limited edition met de volgende inhoud:

*2 paar Carlo Lanza sokken in een one size fits most variant

*2 flesjes Italiaans bier

Reguliere prijs is €40,-. Speciale cadeauprijs is €29,95. Dit alles zit verpakt in een zeer luxe doos met een noga kleurrijke uitstraling (Cinque Terre, Google maar even). Oordeel hieronder trouwens zelf. 

Ik ben nu in overleg met onze wederverkopers (zie storelocator) met als doel ze op zoveel mogelijk plaatsen aan te kunnen bieden in het land. Wil jij er zeker van zijn om 1 of meerdere dozen te ontvangen? Reserveer ze dan zo snel mogelijk via de mail. Dat kan het snelste via de contactpagina. Ik zorg er dan voor dat ze in 1 van de winkels op te halen zijn bij jou in de buurt. Wanneer er geen verkooppunt in de buurt is stuur ik de doos direct naar je toe. 

Levering is vanaf begin november eventueel mogelijk.