Life Style

5 originele activiteiten om te plannen met de boys

Upcoming birthday? Vrijgezellenfeest in aantocht of gewoon zin om nog eens iets leuks te gaan doen met de boys? Zoek niet verder, want in deze blog geven we je enkele superleuke activiteiten om uit te kiezen. Van wild, soft, chill tot prikkelend, in deze blog vind je ‘t allemaal. 

Hamergooien 

Frustrations much? Heb je gedurende de week al een paar keer op je tanden moeten bijten en ben je even helemaal klaar? Dan heb je waarschijnlijk heel wat frustraties opgestapeld of ingeslikt. Dat is niet gezond. Die frustraties, die moeten eruit. “Hoe dan?”, hoor ik je denken. Als je even wat stoom wil afblazen ga je toch gewoon wat hamergooien! Deze vrij nieuwe hobbysport is overgewaaid uit Amerika en je kan het onder andere in het Antwerpse uitoefenen. Urban Axe Throwing of hamergooien is dé ultieme activiteit om met vrienden in te plannen. 

Shopping

Kijk, we leven in 2021. Gendergelijkheid is een hot item en daarmee ook meteen shoppen met de boys. Want met 2 kan je toch beter beslissen of die sneakers nu echt iets voor jou zijn of niet? Liever online kopen? Maak er een chille avond van, muziek op, drankje erbij en wat coole websites afschuimen op zoek naar de leukste sneakers zoals de Alexander McQueen sneakers. Toch liever offline? Tijdens de koudere wintermaanden kan je heerlijk vertoeven in een shoppingcentrum, net zoals ze dat doen in Amerika. 

Bierfiets

Bierfiets

Toegegeven, je moet ervan houden. Het is luid, het is gek en het is, jawel, een tikkeltje idioot, maar hé, zijn we dat niet allemaal soms? Bovendien is de bierfiets ook gewoon heel erg hard lachen. Hoe werkt het? Simpel, je trommelt een stuk of 10 maten op, je huurt een bierfiets bij een lokale verhuurder en zo kunnen jullie met z’n alleen de stad rond fietsen terwijl er rijkelijk pinten vloeien uit de tap voor jullie neus. Door de speakers jengelt ondertussen jullie favoriete feestmuziek. Iedereen zit te fietsen en je kan als alcohol zijn werk doet, random mensen op straat aanspreken en aan het lachen brengen. Niet iets om elk weekend te doen misschien, maar toch, plezier verzekerd. 

Back To Nature

Heb je ‘t even gehad met de stad? Het moet niet altijd wild, druk, hip of flashy zijn, nee soms heb je ook gewoon voer voor je brein nodig. En wat is er beter voor je bovenkamer, dan rust en natuur? Klopt, zo goed als niets. Plan dus die trip naar de Ardennen, neem allemaal sportieve sneakers mee en ga op kampeertocht of doe die outdoor picknick. Je brein zal je dankbaar zijn. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button